UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİZİ OYUNCUSU PEDOFİLİ SAPIK ÇIKTI!

Oyuncu Fatih Göksel Aydoğduoğlu tutuklandı.

DİZİ OYUNCUSU  PEDOFİLİ SAPIK  ÇIKTI!

Twitter, bir takım hesaplardan pedofili içerikli paylaşımlar ve çocuklara yönelik istismar içerikli yazışmalar yapıldığını tespit etti. Twitter bu durumu Bilişim Dairesi Başkanlığına ihbar edince söz konusu hesaplar inceleme altına alındı. Yapılan incelemelerde hesapların dizi ve filmlerde oyunculuk yapan aynı zamanda müzisyen olan Fatih Göksel Aydoğduoğlu'na ait olduğu ortaya çıktı.

PEDOFİLİ HESAPLAR OYUNCUYA AİT ÇIKTI

İstanbul polisi tarafından gözaltına alınan şüphelinin dijital materyallerine el konuldu. Oyuncunun bilgisayarında ve telefonunda yapılan incelemelerde çocuğa ait birçok müstehcen içerik ele geçirildi. Twitter hesapları da inceleme altına alınan Aydoğduoğlu'nun küçük yaştaki erkek ve kız çocuklarına cinsel içerikli mesajlar attığı belirlendi.

PAYLAŞIMLARI EĞLENCE AMAÇLI YAPMIŞ

Emniyette ifade veren şüpheli söz konusu hesapların kendisine ait olduğunu 2014 ila 2016 yılları arasında yaptığını, paylaşımların sadece eğlence amacıyla yaptığını ileri süren Aydoğduoğlu, 18 yaşından küçüklere ilgi duymadığını yetişkin kadın ve erkeklerden hoşlandığını suç işlemediğini anlattı.

TUTUKLANDI

İfadesinin ardından savcılığa sevk edilen şüpheli burada verdiği ifadesinin ardından nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Fatih Göksel Aydoğduoğlu çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması devam ediyor. Aydoğduoğlu daha öncede, İstanbul Beyoğlu'nda polis kontrolü sırasında sahte polis kimliğiyle yakalanmış, kimliği kendisinin tasarladığını itiraf edince hakkında 5 yıl kadar hapisle dava açılmıştı. (Takvim)

Son Güncelleme: 3.10.2021 13:21:58