UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERYEM UZERLİ EN BÜYÜK HAYALİNİ AÇIKLADI!

Meryem Uzerli, MAG Dergi Ekim sayısına kapak oldu. Uzerli, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Çok konuşulacak açıklamalar da bulundu. Uzerli, verdiği röportajda en büyük hayalini açıkladı.

MERYEM UZERLİ EN BÜYÜK HAYALİNİ AÇIKLADI!

Muhteşem yüzyıl dizisinde hayat verdiği 'Hürrem Sultan' rolüyle adını duyuran başarılı oyuncu Meryem Uzerli, Ocak ayında Amerikalı sevgilisiyle birlikte kızı Lily Koi'yi kucağına almıştı. İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Kızları ile yılın yarısını Almanya, yarısını da Türkiye’de geçiren oyuncu, gelecek ile ilgili hayallerini anlattı. Meryem Uzerli, "Daha sağlıklı olmak ve bahçeli bir evde yaşamak istiyorum. Şu an bir apartman dairesinde oturuyoruz.

Bir de annemi ve babamı daha çok görmek istiyorum. En büyük hayalim çocuklarım Lara ve Lily’ye güzel bir gelecek yaratmak ve bu dünyada kadın-erkek eşitliğini nihayet görebilmek..." dedi.

'Türkiye’de sevilen bir oyuncu olmak size neler hissettiriyor ve hayatınızda neleri değiştirdi?'

Uzerli, "İnsanların yaptığım işi sevmesi beni çok mutlu ediyor. Demek ki beni duygusal bir varlık olarak hissediyorlar. Daha büyük bir hediye olamaz. Bir sanatçı, bir insan için...

Bu durum, bana kattığı mutluluk dışında çok bir şey değiştirmedi. Bunun dışında farklı ülkelere yaptığım iş seyahatlerim çoğaldı, yoğunluğum arttı" ifadelerini kullandı.

Sette yaşadığı en zor anları da anlatan ünlü oyuncu, "Bir keresinde sette çok ağır gülme krizine girdiğimiz bir olay olmuştu. Partnerim ve ben iki saat boyunca gülme krizine girdiğimiz için bir türlü planı çekememiştik. Başka bir anımda da ağlamam gereken bir sahnede ağlayamadım. Ağlamam için göz yakan bir krem sürmüştük.

Krem o kadar etkiliydi ki çekimden sonra iki gün boyunca görmekte zorlandım. Bir keresinde de rolü alabilmek için herkese ‘Ata binebiliyorum’ demiştim. Atlı sahnelerin çekim sırası geldiğinde ise korkudan sürekli ezberlediklerimi unutuyordum.

Son Güncelleme: 2.10.2021 23:32:51
ETİKETLERMeryem Uzerli