UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEDA SAYAN’IN SÜRPRİZ AŞKINI CANLI YAYINDA AÇIKLADI!

Uçankuş TV ekranlarında ‘Hayatın İçinden’ programında magazin gündemine bomba gibi düşecek açıklamalarda bulunan Gökay Kalaycıoğlu Seda Sayan’ın yeni aşkının kim olduğunu duyurdu! Ünlü program sunucusu ve şarkıcı Seda Sayan’ın Ata Çağlayan ile birlikte olduğunu söyledi!

SEDA SAYAN’IN SÜRPRİZ AŞKINI CANLI YAYINDA AÇIKLADI!

Sabahın Sultanı Seda Sayan isimli programı sunan Seda Sayan’ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Program yorumcusu Gökay Kalaycıoğlu Seda Sayan'ın kendisinden 15 yaş küçük bir organizatör ile bir süredir birlikte olduğunu açıkladı.

Uzun süredir özel hayatından çok kariyerindeki başarısıyla anılan Seda Sayan hakkında ortaya çarpıcı bir iddia atıldı.

Şu sıralar Sabahın Sultanı Seda Sayan isimli programla ekrana gelen Seda Sayan’ın kendisinden 15 yaş küçük organizatör Ata Çağlayan ile birliktelik yaşadığı iddiası bugün magazin basınında bomba etkisi yarattı.

İlk kez Uçankuş TV ekranlarından duyurulan sürpriz aşkın mimarı Seda Sayan ve yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Ata Çağlayan oldu.

Bugün UçanKuş TV’de yer alan ‘Hayatın İçinden’ isimli programda Seda Sayan’ın organizatörle olan ilişkisi ele alındı.

Daha önce de kendisinden yaşça küçük kişilerle birlikte olan 58 yaşındaki Seda Sayan'ın Çağlayan ile de arasında 15 yaş fark var. 43 yaşındaki Çağlayan daha önce Banu Noyan ile evlenmiş ancak çiftin evliliği 7 ay sürmüştü.

Çıkan bu aşk iddialarına ise Seda Sayan'ın nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu oldu.

 

Son Güncelleme: 1.10.2021 17:44:43
ETİKETLERseda sayan  ata çağlayan