UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YELİZ YEŞİLMEN-ALİ AKBAŞ BOŞANDI!

İki çocuğunun babası Ali Uğur Akbaş ile evliliğini bitiren Yeliz Yeşilmen, tv8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düşen boşanmaya ilişkin merak edilenleri canlı yayında anlattı.

YELİZ YEŞİLMEN-ALİ AKBAŞ BOŞANDI!

2010 yılında Ali Uğur Akbaş ile nikah masasına oturan Yeliz Yeşilmen'in 11 yıllık evliliği bitti. 42 yaşındaki şarkıcı, sessiz sedasız gerçekleşen boşanma hakkında ilk kez konuştu.

Yeliz Yeşilmen'in, '2. Sayfa' programında yaptığı açıklamalar şöyle:

"Kendimize evlilikle ilgili konuşma yasağı getirdik. Biz anlaşamadığımız için anlaşarak boşandık. O çok iyi bir baba ama biz anlaşamıyoruz."

50 BİN DOLATLIK KONUŞMA YASAĞI!

"Birçok şey yaşandı. Bu konuşma yasağını ben koydurdum. Maddeyi delme halinde 50 bin dolar civarında bir bedel var. Size bugün sadece 'boşandım' onu söyleyebilirim."

"Evden ayrılan o oldu, ben yine aynı evdeyim. Aramızda bir mal mülk paylaşımı da olmadı. Parayı aldım da sustum durumu da yok. Zaten hiçbir zaman öyle bir kadın olmadım."

"SONUMUN BERGEN GİBİ OLMASINI İSTEMİYORUM"

Geçtiğimiz yıl eşiyle büyük bir sorun yaşayan Yeliz Yeşilmen, Instagram hesabından ağlayarak bir video yayınlamış ve sonunun yüzüne kezzap atılan şarkıcı Bergen'e benzemesinden korktuğunu söylemişti.

Yeliz Yeşilmen, yayınladığı videoda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bugün iki saat ağladım. Gözlerim yanıyor, şişti. Sonra kızım geldi makyaj yaptı, yapmak zorunda olduğum reklamlarım var, ekmek param, para kazanmak zorundayım. Şu an kimseye bir şey açıklamayacağım, ok yaydan çıkmıştı, durduruldu...

Açıklamıyorum, açıklamayacağım; ben de zamanı geldiğinde dökerim. Kimle ilgili olduğunu, neyle ilgili olduğunu da söylemeyeceğim. Bu konuyu kapatıyorum, kapatmak zorundayım çünkü ev halkının hepsi üzüldü. Her zaman güçlü olmak zorundayız...

Biz Türk kadını var ya dünyada bir numarayız. Ama her şeye şükreden acılarının içinde mutlu olan bir kadınım. Hiçbir zaman, hiç kimsenin beni mutsuz etmesine izin vermeyeceğim, aldığım aile terbiyesi, dini inançlarım, yüreğim sayesinde yaşıyorum...

Yakınımdakiler biliyor ne olduğunu, belki bir gün siz de öğrenirsiniz. O gün bugün değil. Bakalım zaman ne getirecek! İyi niyetimin daha fazla kullanılmasını artık istemiyorum. Çok büyük fedakarlıklar yaptım, her konuda da yapıyorum ama sonumun Bergen gibi olmasını da istemiyorum."

'ACILARIN KADINI' BERGEN!

'Acıların Kadını' olarak anılan Bergen, 31 Ekim 1982 tarihinde eşi tarafından yüzüne atılan kezzap sonucu gözünü kaybetmişti. Adana Pozantı'da, 15 Ağustos 1989 tarihinde boşandığı eşi tarafından kurşunlanarak öldürülmüştü.

Son Güncelleme: 1.10.2021 11:57:47