UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KATİE PRİCE TUTUKLANDI!

Estetik operasyon için sık sık Türkiye'ye gelen reality show yıldızı Katie Price, alkol ve uyuşturucu kullandıktan sonra trafik kazası geçirdi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan beş çocuk annesi Price, tutuklandı.

KATİE PRİCE TUTUKLANDI!

Katie Price, İngiltere'nin güney doğusundaki Sussex vilayetinde ölümden döndü. Alkol ve uyuşturucunun etkisindeyken otomobil kullanan Price, trafik kazası geçirdi.

TUTUKLANDI

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Price'ın olay yerinde polise, "Uyuşturucu kullandım, araba kullanmamalıydım, itiraf ediyorum" dediği belirtildi. Sussex Polisi, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan yıldızın tutuklandığını duyurdu.

"KORKUTUĞUMUZ BAŞIMIZA GELDİ"

Katie Price'ın ailesi, "Korktuğumuz başımıza geldi" dedi. Çok kez onun akıl sağlığından endişe ettiklerini belirten ailesi destek olmaya devam edeceklerini söylediler.

KEBAP YERKEN DEVASA TEKTAŞ YÜZÜĞÜNÜ GÖSTERDİ

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda da evinde saldırıya uğradığı haberleriyle gündeme gelen İngiliz şarkıcı ve manken Katie Price, soluğu Türkiye'de almıştı.

Estetik operasyon geçirmek için sık sık İstanbul'a gelen Price, çalındığı ileri sürülen iri taşlı yüzüğünü kebap yerken çektiği bir video ile gözler önüne sermişti.

Nişanlısı ile İstanbul'a gelen 43 yaşındaki Price, gittiği kuaförde çektiği bir videoyu Instagram hesabından yayınlamıştı. Paylaşımda bir yandan saçlarını yaptıran Katie Price, bir yandan da kendisi için ısmarlanan kebabın videosunu takipçileriyle paylaşmıştı.

Geçen ay evinde saldırıya uğradığı sırada çalındığını iddia ettiği 50 bin sterlin (608 bin TL) değerindeki yüzüğü yeniden Katie Price'ın parmağında görenler de şaşkına dönmüştü.

Son Güncelleme: 29.09.2021 21:07:49
ETİKETLERKatie Price