UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HALSEY OĞLUNUN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ! İŞTE ENDER BEBEK

Türk sevgilisi Alev Aydın ile mutlu bir birliktelik sürdüren ve oğlu Ender Ridley'i geçtiğimiz temmuz ayında kucağına alan Halsey, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi.

HALSEY OĞLUNUN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ! İŞTE ENDER BEBEK

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan şarkıcı Halsey ile senarist Alev Aydın, ilk bebeklerini 14 Temmuz'da kucaklarına almıştı. Çift, oğullarına 'Ender Ridley' adını vermişti.

OĞLUNU PAYLAŞTI

Annelik sevinci yaşayan ABD'li yıldız, bugün 29 yaşına girdi. Halsey, bebeğinin yüzünü ilk kez doğum gününde gösterdi.

Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan ünlü şarkıcı, Ender Ridley'in sevgilisinin kucağında çekilen fotoğraflarını yayınladı.

"EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ"

Paylaşımlarıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören ünlü Halsey, gönderisine, "En güzel doğum günü hediyesi..." notunu düştü.

Doğum sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Halsey, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi ve oğlunun birlikte yer aldığı fotoğrafı Instagram hesabından paylaşmıştı.

"TOMBALAK BEBE"

Ünlü şarkıcının, "Evet... İşte böyle bir şeye benziyor." diye yazdığı paylaşımına sevgilisi Alev Aydın, "That tombiş life" (Bu tombiş hayat) yorumunu yapmıştı.

Halsey, Alev Aydın'a "Tombalak bebe." yazarak yanıt vermişti. Bir süre önce Türkçe öğrenmeye başladığını açıklayan şarkıcının bu yanıtına Türk takipçilerinden de çok sayıda yorum gelmişti.

"MİNNETTARIM"

14 Temmuz'da bebeğini kucağına alan ABD'li şarkıcı Halsey, "Minettarım. En nadir ve mutlu oldu doğum için... Aşk tarafından destekleniyor" ifadelerini kullanmıştı.

MEZARLIK ZİYARETİ

Halsey, doğum öncesi sevgilisi ve bebeğinin babası Alev Aydın'ın annesi Kadriye Aydın'ı kabri başında ziyaret etmişti. Mezar taşında Alev Aydın'ın annesi Kadriye Aydın'ın 1959 yılında dünyaya geldiği, 2014 yılında da New York'ta hayata veda ettiği anlaşılıyor.

"HEM NOEL'İ HEM RAMAZAN'I KUTLAYACAK"

Halsey, Allure Dergisi'ne, "Çocuğumuz siyahi bir büyükbaba ile Türk büyükbabaya sahip olacak. Hem Noel'i hem de Ramazan'ı yaşayacak" açıklamasını yapmıştı.

 

Son Güncelleme: 29.09.2021 20:57:43
ETİKETLERHalsey  Alev Aydın  ABD  Ender bebek