UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

O BÖLGELERDE YAŞAYANLAR DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gelen hava durumu uyarısında bugün yurdun birçok kesimi yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Yayımlanan raporda yurdun birçok kesiminde etkili olacak yağışlarla beraber vatandaşlar da yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunmaya davet edildi. Aynı zamanda Marmara ve Kuzey Ege bölgesinde kuvvetli rüzgarın etkili olması bekleniyor.

O BÖLGELERDE  YAŞAYANLAR DİKKAT!

Günlük hava durumu tahmin raporunda uyarılar peş peşe geldi. Karadeniz, Marmara ve Ege bölgesini bugün etkisi altına alacak olan yağışların özellikle Karadeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Öte yandan Meteoroloji yayımladığı raporda "Rüzgarın, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." açıklamasında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Burdur, Ankara'nın kuzeyi, Çankırı, Konya, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri, Antalya'nın iç kesimleri, Hatay ve Kırklareli kıyıları ile Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MARMARA

Parçalı, kuzeyi çok bulutlu, doğu kesimleri ile Kırklareli kıyılarının yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 29.09.2021 09:33:56
ETİKETLERmeteoroloji  hava durumu