UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVGİLİSİ KORONAVİRÜSE YAKALANDI! KENDALL’DAN 'İYİYİM' MESAJI

Kendall Jenner, basketbolcu sevgilisi Devin Booker'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmasının ardından yeni bir paylaşımda bulundu. Teknede poz veren dünyaca ünlü model, takipçilerine "Ben iyiyim" mesajı verdi.

SEVGİLİSİ KORONAVİRÜSE YAKALANDI! KENDALL’DAN 'İYİYİM' MESAJI

Podyum dünyasının aranan modellerinden olan Kendall Jenner, basketbolcu sevgilisi Devin Booker ile İtalya'da vakit geçiriyordu. Daha sonra soluğu Jamaika'da alan çift, geçtiğimiz haftalarda tatillerini sonlandırmıştı.

KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Mutlu birliktelikleri süren ikiliden Booker, evlerine dönmelerinin ardından Covid-19'a yakalandığını duyurdu. Basketbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüs testinin pozitif çıktığını ancak durumunun kötü olmadığını ifade etti.

"TAT VE KOKU ALAMIYORUM"

Devin Booker, en büyük sorununun tat ve koku duygularını kaybetmesi olduğunu belirtti. Aşı olup, olmadığı konusunda herhangi bir açıklama yapmayan ünlü isim, "herkesin aşı olması gerektiğini" vurguladı.

"BEN İYİYİM" MESAJI

Booker'ın bu açıklamasının ardından gözler MET Gala gecesine yalnız başına katılan Kendall Jenner'a çevrildi. Ünlü model, teknede mavi bikinisi ile verdiği bu pozu 192 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak, takipçilerine adeta "Ben iyiyim" mesajını verdi.

İLK KEZ PAYLAŞMIŞTI

Kendall Jenner, basketbolcu sevgilisi Devin Booker ile aşk pozunu ilk kez 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Jenner, fotoğrafına kalp emojisi koymuştu.

"KENDALL'IN KENDİ KURALLARI VAR"

Geçtiğimiz aylarda 'Keeping Up With The Kardashians'ın ortak yapımcılarından Farnaz Farjam, Kendall Jenner'ın aşk hayatıyla ilgili bir ayrıntıyı gözler önüne sermişti.

Farjam, ünlü modelin aşk hayatıyla ilgili bir ayrıntıyı gözler önüne serdi. The Daily Dish'e konuşan Farnaz Farjam, "Kendall Jenner'ın her zaman kendi kuralları vardı." ifadelerini kullanmıştı.

"ÖZEL HAYATINI ŞOVUN DIŞINDA TUTTUK"

Farjam, "Kendall'ın bu kuralına göre; Sevgilisinin 'Keeping Up With The Kardashians'ta kamera karşısına geçebilmesi için en az bir yıldır birlikte olmaları gerektiğine inanıyordu. Bu yüzden de onun özel hayatını hep şovun dışında tuttuk" demişti.

Son Güncelleme: 28.09.2021 16:55:25