UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DAMLA ALTUN İLE UĞUR ŞENGÜL YOLLARINI AYIRDI

Sosyal medyanın fenomen çiftlerinden Damla Altun ile Uğur Şengül'den ayrılık haberi geldi. İkili takipçilerinin soruları üzerine sosyal medya hesaplarından ayrıldıklarını duyurdu.

DAMLA ALTUN İLE UĞUR ŞENGÜL YOLLARINI AYIRDI

Sosyal medya fenomeni Damla Altun ve Uğur Şengül, yaptıkları açıklamalar ile ilişkilerini noktaladıklarını belirtti. 28 yaşındaki Altun, konuyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Günlerdir sorulan sorunun cevabını benden/bizden duymanız en doğrusu. Uğur'la birlikteliğimizi sonlandırdık. Biliyorsunuz biz aynı zamanda birbirimizin en yakın arkadaşı, dostuyuz. Bu yüzden bu süreç bizim için oldukça hassas. Zaman ne gösterir bilinmez ama şu an için en doğru kararın bu olduğu konusunda anlaştık. Yıllardır hayatımızı sizinle paylaşıyoruz bu konuyu da böyle story ile değil konuşarak bir videoda sizinle paylaşacağız. Hepinizi çok seviyorum. Teşekkür ederim."

Damla Altun'un ardından Uğur Şengül de ilişkilerinin dostça bittiğini, "Arkadaşlar Damla'yla olan birlikteliğimizi sonlandırdık. Yıllar içinde ilişkimizin yanı sıra çok yakın iki dost arkadaş olduk en önemlisi aile olduk. Sevgimizden hiç bir zaman şüphemiz olmadı, şu an bu kararı çok üzülerek alıyoruz ve bize bir şekilde iyi geleceğine inanıyoruz. İkimiz içinde zaman ne gösterir bilinmez ama şu an için en doğrusu bu diye düşündük. Yıllardır hayatımızı sizinle paylaştığımız için bu konuyla alakalı açıklamayı da bir videoda yapmak boynumuzun borcudur. Şimdiden göstereceğiniz hassasiyet ve anlayış için çok teşekkür ederiz" sözleriyle bildirdi. 

Son Güncelleme: 27.09.2021 19:03:49
ETİKETLERdama altuğ  uğur şengül