UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

URAZ KAYGILAROĞLU İLE CEREN KAÇIKOÇ AŞK MI YAŞIYOR?

Kendisi gibi oyuncu Berrak Tüzünataç ve Gülcan Arslan ile kısa süreli birliktelik yaşayan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun gönlünü, Ceren Kaçıkoç'a kaptırdığı iddia edildi. İkiliden Kaçıkoç, Kaygılaroğlu ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

URAZ KAYGILAROĞLU İLE CEREN KAÇIKOÇ AŞK MI YAŞIYOR?

Berrak Tüzünataç ile birlikteliğini noktaladıktan sonra Gülcan Arslan ile kısa süreli ilişki yaşayan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Son olarak 'Erşan Kuneri' adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Kaygılaroğlu'nun bu kez sosyal medya yöneticisi Ceren Kaçıkoç'a kaptırdığı konuşuluyor.

BİRLİKTELİK KISA SÜRDÜ

Öte yandan Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu'nun şubat ayında Instagram canlı yayınlarında başlayan samimiyeti, kısa süre sonra beraberliğe dönüşmüştü.

Tüzünataç ile Kaygılaroğlu, birkaç hafta sonra da Arnavutköy'deki bir balıkçıda aşklarını ilan etmişti. Ancak ikilinin aşkı uzun sürmemişti. Ünlü çift, sık sık fikir uyuşmazlığı nedeniyle kavga ettikleri ve Kaygılaroğlu'nun ayrılmak istediği iddiaları gündeme gelmişti.

BİR EVLİLİK YAPTI

2014 yılında meslektaşı Melis İşiten ile evlenen Kaygılaroğlu, 2017'de kızı Ada'yı kucağına alarak ilk kez babalık duygusunu yaşamıştı. İkili, 2019'un temmuz ayında sürpriz bir şekilde boşanmıştı.

Son Güncelleme: 27.09.2021 16:46:39