UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EŞİNİN ZAMANSIZ ÖLÜMÜ ÖZGÜ NAMAL'I YIKMIŞTI...

Geçtiğimiz yıl acı bir biçimde eşi Serdar Oral'ı kaybeden oyuncu Özgü Namal uzun süredir ara verdiği oyunculuğa dönme kararı almıştı. Özgü Namal'ın iki çocuğunun babası nefes terapisti eşi Serdar Oral İstanbul'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

EŞİNİN ZAMANSIZ ÖLÜMÜ ÖZGÜ NAMAL'I YIKMIŞTI...

53 yaşındaki eşi Serdar Oral'ın ani ölümünün ardından adeta yıkılan Özgü Namal aylar sonra oğlu Nefes ile Ümraniye'de görüntülendi. Uzun süredir hiçbir yerde görülmeyen oyuncu Özgü Namal'ın oğlu Nefes ile keyifli bir gün geçiren Özgü Namal'ın görüntüsü oyuncuyu özleyen hayranlarına mutluluk verdi.

Özgü Namal'ın iki çocuğunun babası nefes terapisti eşi Serdar Oral İstanbul'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

53 yaşındaki eşi Serdar Oral'ın ani ölümünün ardından adeta yıkılan Özgü Namal aylar sonra oğlu Nefes ile Ümraniye'de görüntülendi.

Hayat arkadaşının ölümüyle yıkılan oyuncu ise yıllardır ailesiyle yaşadığı Köyceğiz'den İstanbul'a taşınarak gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başladı.

OĞLUYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Uzun süredir hiçbir yerde görülmeyen oyuncu, önceki gün oğlu Nefes ile Magazin Kuryesi'nin objektifine takıldı. Oğluyla birlikte alışverişe çıkan Namal, daha sonra yemek yiyerek keyifli bir gün geçirdi.

2 ÇOCUĞU VAR

Yeditepe İstanbul, Kurtlar Vadisi, Hanımın Çiftliği, Kan ve Merhamet dizilerde rol alan başarılı oyuncu Özgü Namal'ın Serdar Oral ile birlikteliğinden Nefes ve Elem Su adında iki çocuğu bulunuyor.

Eşiyle birlikte Köyceğiz'in Ağla Yaylası'daki çiftlik evini çok sevdiği için 10 yıllığına kiralayan Özgü Namal, yaşadığı büyük üzüntü sonrası hatıralarla yaşamaya dayanamamış ve çiftlik evini bahçesindeki eşyalara dahi dokunmadan terk etmişti.

Çiftin bu hayatı seçmelerinin ardındaki nedenlerden birinin de Serdar Oral'ın yaşadığı rahatsızlık olduğu ortaya çıkmıştı.

Oral, 10 yıl önce de kalp krizi geçirmiş ve kalbi durmuştu. Yapılan müdahalenin ardından hayata dönen Oral, çalıştığı şirketten ayrılmştı.

Yeni bir hayata başlayan Oral, yoga ve nefes terapisi üzerine yoğunlaşıp eğitimler almıştı. Sade bir hayat benimseyen Serdar Oral, Muğla'ya yerleşmişti.

ÖZGÜ DE YAŞANTISINI DEĞİŞTİRDİ!

2013 yılında nefes terapisti Serdar Oral ile tanışan Özgü Namal kariyerinin zirvesinde sürpriz bir kararla ekranlara ara verdi ve Muğla'ya yerleşti. Stresten uzak bir hayat yaşayan ikili çiftliklerinde sade bir yaşan tarzını seçti.

DOĞUMDA EŞİ YANINDAYDI

İki çocuğunun da evde hipnoz yöntemiyle doğmasına yardımcı olan Oral, son yıllarda açtığı nefes kamplarında eğitmenlik yapıyor ve doğada vakit geçiriyordu. 

Son Güncelleme: 26.09.2021 22:31:41
ETİKETLERÖzgü Namal  serdar oral