UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PELİN AKİL'DEN YAZA VEDA POZLARI

Şimdilerde TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' adlı dizide rol alan Pelin Akil, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel oyuncu, son olarak tatilde çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sunarak yaz sezonunu kapattı.

PELİN AKİL'DEN YAZA VEDA POZLARI

Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile üç yıllık ilişkisini 2016 yılında evlilikle taçlandıran Pelin Akil, üç yıl önce ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı.

Sık sık eşi ve kızlarıyla geçirdiği keyifli anları takipçileriyle paylaşan Akil, son olarak tatilde verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunarak yaz sezonunu kapattı.

Bikinili pozlarını yayınlayan 35 yaşındaki oyuncu, paylaşımına; "Yine karar veremedim ve hepsini koydum :) ve huzurlarınızda yazı kapatmış bulunuyorum" notunu düştü. Akil'in paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Öte yandan geçtiğimiz hafta Nişantaşı'nda görüntülenen güzel oyuncu, bakıcı sorunundan dert yanmıştı. Çocuklarına eşi Anıl Altan'ın baktığını söyleyen Akil, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sadece oyun ablamız var. Gerçekten herkese güvenmek çok zor. İyi birisini bulmak bu zamanda kolay değil. Ne haberler duyuyoruz sizler biliyorsunuz. Şiddet içeren görüntülere şahit oluyoruz. Zaten birkaç ünlü de bundan dolayı şikayetçi olmuştu..."

"VAKTİMİZ OLDUĞU SÜRECE KENDİMİZ BAKIYORUZ"

"Sürekli bakıcı değiştiren anneleri çok iyi anlıyorum. Vaktimiz olduğu sürece biz kendimiz bakıyoruz. Her anımızı onlarla geçirmeye gayret gösteriyoruz."

 

 

Son Güncelleme: 26.09.2021 19:26:22
ETİKETLERPelin Akil