UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NESLİHAN VE MURAT'IN JET-SKİ MACERASI!

Son olarak 'Sefirin Kızı' dizisinde rol alan Neslihan Atagül, şu sıralar eşi Kadir Doğulu ile Antalya'da tatilin tadını çıkarıyor. Murat Dalkılıç ve Zeynep Bastık da konserleri bitince soluğu oyuncu çiftin yanında aldı. Birlikte zaman geçiren arkadaşlardan Neslihan Atagül ile Murat Dalkılıç'ın jet-ski şovu sosyal medyaya damga vurdu. Atagül, gaza basınca denize düşen şarkıcı; bu anları takipçileriyle paylaştı.

NESLİHAN VE MURAT'IN JET-SKİ MACERASI!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Antalya’da deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Yakın arkadaşları Murat Dalkılıç da Zeynep Bastık ile turnesi biter bitmez soluğu çiftin yanında aldı.

JET SKI MACERASI

Posta'nın haberine göre; 29 yaşındaki Neslihan Atagül, önceki gün jet-ski ile tur atmak istedi. Murat Dalkılıç da oyuncunun arkasına bindi.

DENİZİ BOYLADI

Cep telefonuyla etrafı görüntüleyen Dalkılıç, Atagül’ün gaza basmasıyla ne yapacağını şaşırdı. Bir anda dengesini kaybederek denize düştü.

INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Son olarak oyuncu Sitare Akbaş ile yollarını ayırdığı iddialarıyla gündemden düşmeyen ünlü popçu, bu anların videosunu Instagram hesabından yayınlamayı da ihmal etmedi.

Daha önce oyuncu Hande Erçel'le aşk yaşayan Dalkılıç'ın paylaşımına binlerce beğeni ve "gitti telefon" gibi yorumlar yağdı.

KONSERDE ROMANTİK ANLAR

Öte yandan Murat Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül de vardı.

Dalkılıç'ın şarkılarına eşlik eden oyuncu çift, danslarıyla da dikkat çekti. Konserden renkli anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen Atagül, eşinin gözlerinin içine bakıp şarkı söyledi.

"HER ŞEY YOLUNDA"

Bir hayli keyifli olan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, sevenlerine "her şey yolunda" mesajı vermişti.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 26.09.2021 17:53:53