UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADRİANA LİMA'DAN İDDİALI POZLAR! DÜN GECE HAKKINDA...

Yapımcı Andre Lemmers ile yeni bir aşka yelken açan Brezilyalı model Adriana Lima, iç çamaşırıyla objektif karşısında poz verdi. 40 yaşındaki Lima'nın pozları adeta sosyal medyayı salladı.

ADRİANA LİMA'DAN İDDİALI POZLAR! DÜN GECE HAKKINDA...

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modeli Adriana Lima, 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrıldığını açıklamıştı.

Podyumlara veda ettikten sonra vaktinin büyük bir kısmını çocuklarıyla geçiren 40 yaşındaki güzel, günlük hayatından kesitleri de sık sık sosyal medyada yayınlıyor.

Aktif şekilde kullandığı Instagram hesabında 13.3 milyon takipçisi bulunan Brezilyalı eski model, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

İç çamaşırlarıyla objektif karşısına geçen Adriana

Lima, "Dün gece hakkında..." notunu düştüğü pozlar, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Yıllara meydan okuyan Lima'nın gönderisi yaklaşık 500 bin beğeni aldı. Formda görüntüsüyle dikkat çeken eski model, takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorum aldı.

ADRIANA'NIN YENİ AŞKI

Brezilyalı güzel, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen 78'inci Venedik Film Festivali'ne yapımcı sevgilisi Andre Lemmers ile katılarak, aşkını ilan etmişti.

İKİ ÇOCUK ANNESİ

Lima'nın, 2009'da Sırp basketbolcu Marko Jaric ile yaptığı evlilikten iki tane kızı oldu. Ancak ikilinin evlilikleri çok uzun sürmedi. O dönemlerde Jaric'in kendisini aldatması üzerine çift, yollarını ayırmıştı.

Öte yandan Adriana Lima, geçtiğimiz yıllarda Türk yazar Metin Hara ve iş insanı Emir Uyar ile yaşadığı aşklarla uzun süre magazin gündeminden düşmemişti.

Son Güncelleme: 25.09.2021 20:42:51
ETİKETLERadriana lima  metin hara  emir uyar