UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADELE YENİ AŞKINI RESMEN İLAN ETTİ

Sekiz yaşındaki oğlunun babası Simon Konecki'den 2019'da ayrılan Adele, bir süredir basketbol menajeri Rich Paul ile aşk yaşıyordu. Dünyaca ünlü şarkıcı, Paul ile birlikteliğini sosyal medya paylaşımıyla resmen duyurdu.

ADELE YENİ AŞKINI RESMEN İLAN ETTİ

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele’in (32) Simon Konecki (46) ile iki yıldır süren boşanma davası mart ayında sonuçlanmıştı. Bunun ardından şarkıcı, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

SIK SIK OBJEKTİFLERE YAKALANDILAR

Şarkıcının, ABD'li basketbol menajeri Rich Paul ile birlikte olduğu öne sürülmüş, iki tarafta konuyla ilgili bir açıklama yapmamıştı.

Ardından Adele ile Rich Paul, temmuz ayında New York'taki bir restoranda baş başa yemek yemiş ve çıkışta objektiflere yakalanmıştı. Böylece aşk belgelenmişti.

"ÇOK İYİ ZAMAN GEÇİRİYORLAR"

Çiftin bir arkadaşı da People dergisine, ilişkileri konusunda konuşurken, “henüz çok ciddi olmadıklarını ama birlikte çok iyi zaman geçirdiklerini” söylemişti.

AŞKINI İLAN ETTİ

Sonrasında birkaç defa daha paparazzilere yakalanan 33 yaşındaki İngiliz şarkıcı, sonunda sosyal medyada sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı.

YALNIZCA KALP EMOJİSİ KOYDU

39 yaşındaki spor menajeri sevgilisiyle siyah-beyaz fotoğrafını Instagram’da paylaşan Adele, gönderisinde herhangi bir açıklama yapmayıp sadece kalp emojisi koymakla yetindi.

Rich Paul, aralarında LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons ve John Wall gibi basketbol yıldızlarının temsilciliğini üstleniyor. Paul, 2020 yılına Forbes dergisinin "dünyanın en güçlü 10 spor temsilcisi" listesinde 9'uncu sırada yer almıştı.

BEŞ YILLIK EVLİLİK BİTTİ

2016'da dünyaevine girip, geçtiğimiz mart ayında boşanan Adele ile Simon Konecki, sekiz yaşındaki oğulları Angelo'nun ortak velayetini almıştı.

Son Güncelleme: 19.09.2021 17:53:34
ETİKETLERadele  aşk