UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘BİR SEKS KASETİ DAHA VAR...’

2007’de internete sızdırılan seks kasetinden sonra Kim Kardashian hakkında yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

 ‘BİR SEKS KASETİ  DAHA VAR...’

Bir dönem birlikte olduğu şarkıcı Ray J ile çektiği seks kaseti, çekildikten beş yıl sonra internete sızdırılan Kim Kardashian yıllar boyunca bu konuda sorunlar yaşamıştı. Kardashian son olarak yatak odası videosu hakkında konuşmasının, durumun üstesinden gelmesine yardım ettiğini söylemişti.

Kim Kardashian ilgili yeni bir iddia ise gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Ray J ile Kim'in ikinci bir seks kaseti daha var. Ray J'nin eski menajeri Wack bu iddiaların sahibi. Wack açıklamasında "Bu kaseti yalnızca boşanmak üzere olduğu çocuklarının babasına veririm" dedi.

Kim Kardashian'ın avukatı ise bu konuda net. Kim'in avukatı Marty Singer TMZ'ye verdiği demeçte, "Yayınlanmamış bir seks kaseti olduğu iddiası kesinlikle yalan" dedi.

Singer açıklamasında "İnsanların 15 dakikalık şöhretlerini elde etmek için bu açıklamaları yapmaları talihsizlik" diyerek tepki gösterdi.

KASET, ÇEKİLDİKTEN 5 YIL SONRA SIZDIRILMIŞTI

40 yaşındaki ABD’li reality show yıldızı, o dönemki erkek arkadaşı Ray J ile 2002’de bir kaset çekmiş, kaset 2007’de internete sızdırılmıştı.

Kaset skandalının patladığı dönemde Kardashian ve ailesi, kendilerini şöhrete kavuşturan Keeping Up With The Kardashians adlı reality diziye başlamak üzereydi.

Son Güncelleme: 19.09.2021 15:45:25
ETİKETLERkim kardashian