UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MELİSA ŞENOLSUN UMUT EVİRGEN'İ TAMAMEN SİLDİ!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile ilişkisi evlilik yolunda ilerlerken ani bir kararla ayrılan Umut Evirgen, sonrasında yine oyuncu olan Melisa Şenolsun'a gönlünü kaptırmıştı.

MELİSA ŞENOLSUN UMUT EVİRGEN'İ TAMAMEN SİLDİ!

İlişkilerini sosyal medyadan da ilan eden çift, geçtiğimiz günlerde ise yollarını ayırma kararı almıştı. Ardından adı Serenay Sarıkaya ile anılmaya başlayan Evirgen'in eski aşkı Şenolsun'dan yeni bir hamle geldi.

Tuba Büyüküstün ile evlenecekleri konuşulurken sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Umut Evirgen, kısa bir süre sonra genç oyuncu Melisa Şenolsun ile aşk yaşamaya başlamıştı.

AŞK İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde Şenolsun ile ayrıldıkları ortaya çıkan Evirgen'in, son olarak gönlünü Serenay Sarıkaya'ya kaptırdığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Şenolsun, Evirgen'le aşkını bitirmesine rağmen sosyal medyadaki fotoğraflarını silmeye kıyamamıştı. Takvim'den Deniz Bayar'ın haberine göre; Instagram'da birbirini takibi sürdüren ikili, Evirgen'in adının Serenay Sarıkaya ile aşk iddiasına karışmasıyla dostluğunu bitirdi.

BİRER BİRER SİLDİ!

Hızını alamayan Şenolsun, önceki gün hesabında sakladığı Umut Evirgen'le olan fotoğraflarını birer birer silerek "Artık dönüş yok" mesajı verdi.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya için mekan kapattığı iddia edilen Evirgen'in ise Şenolsun'la olan fotoğraflarını silmemesi dikkat çekti.

AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Sarıkaya geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerinin, "Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusu karşısında konuyla ilgili açıklama yapmıştı.

Habertürk'ün haberine göre; Etiler'de görüntülenen 29 yaşındaki güzel, "Yok arkadaşlar, öyle bir şey demeyelim. Sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia" demişti.

"BU HABERLERDEN SIKILDIM"

"Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım" şeklinde konuşan Serenay Sarıkaya, söz konusu söylentilerin asılsız olduğunu vurgulamıştı.

Son Güncelleme: 18.09.2021 18:24:57