UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

JENNİFER ANİSTON’UN AŞK KRİTERİ

Daha önce Brad Pitt ve Justin Theroux gibi iki Hollywood yıldızıyla evlenen oyuncu Jennifer Aniston, samimi açıklamalarda bulundu. Şu an hayatında birinin olmadığını belirten Aniston, "Artık ünlü olmayan biriyle aşk yaşamak istiyorum" dedi.

JENNİFER ANİSTON’UN AŞK KRİTERİ

ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, özel hayatıyla ilgili gelecek planlarından bahsetti. People'a konuşan Aniston, Hollywood dışından biriyle ilişkiye başlamak istediğini açıkladı.

52 yaşındaki yıldız, ünlü biriyle ünsüz birinin ilişkisinin yürüyüp yürümeyeceğine dair soruya şu yanıtı verdi:

Tabii ki yürür. Kesinlikle! Ben de endüstriden olmayan biriyle ilişkiye başlamayı umuyorum. Bu güzel olurdu. Jennifer Aniston ayrıca şu an hayatında birinin olmadığını da sözlerine ekledi.

İLGİLİ HABER

"SÖYLENTİLER TUHAF!"

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda televizyon tarihinin en ünlü dizilerinden olan 'Friends'te bir dargın bir barışık aşk yaşayan 'Rachel' ve 'Ross' karakterlerini canlandıran Jennifer Aniston ve David Schwimmer'ın gerçek hayatta da birlikte olduğu iddia edilmişti.

Çıkan haberlerin ardından Entertainment Tonight'a konuşan Aniston, Schwimmer ile romantik bir biçimde bir araya geldiğine dair çıkan söylentileri tuhaf bulduğunu belirtmişti.

"O BENİM KARDEŞİM!"

Ünlü aktris, "Hakikaten buna inanamadım. 'Gerçekten mi? O benim kardeşim!' diye düşündüm." diyerek, çıkan aşk dedikodularına son noktayı koymuştu.

Son Güncelleme: 16.09.2021 17:40:19
ETİKETLERjenifer anniston  aşk