UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIZ ARKADAŞI İLE OTELE GİDEN ADAM, HAYATINI KAYBETTİ!

46 yaşındaki şahıs İstanbul Pendik'te, kız arkadaşıyla otele gitti. Bir süre sonra şahıs, "Kalbim sıkışıyor" dedikten sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Sevgilisinin öldüğünü gören kadın ise otelin çatısına çıkarak aşağıya atladı. Ağır yaralanan kadının hayati tehlikesi devam ediyor.

KIZ ARKADAŞI İLE OTELE GİDEN ADAM, HAYATINI KAYBETTİ!

Pendik Doğu Mahallesi'nde bir otel odasında Cumartesi günü sabah saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Abdülmecit Yılmaz ve kız arkadaşı Zöhre K. (38), otele giriş yaptı. Bir süre sonra Zöhre K., otel resepsiyonundaki görevliyi aradı ve sevgilisinin, "Kalbim sıkışıyor" dediğini söyleyerek görevliden yardım istedi. Otel çalışanları hemen yardıma koştu. Bir yandan da sağlık ekiplerine ve polise haber verdi.

ÇATIYA ÇIKIP AŞAĞIYA ATLADI

Sabah'ın haberine göre, kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Abdülmecit Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine Yılmaz'ın öldüğünü duyan Zöhre K., odadan koşarak çatıya çıktı ve bir anda kendini boşluğa bıraktı.

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ

Oteldeki sağlık ekibi hemen Zöhre K.'nin düştüğü yere giderek müdahale etti. Hayatta olduğu belirlenen Zöhre K., hemen olay yerinde gelen ambulansla hastaneye götürüldü. Öte yandan vücudunda darp, ateşli ya da kesici alet izi olmayan ve kalp krizinden öldüğü değerlendirilen Abdülmecit Yılmaz'ın cansız bedeni incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Zöhre K.'nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Son Güncelleme: 16.09.2021 11:21:36
ETİKETLERotel  ölüm