UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BERFU YENENLER KENDİ YÜZÜNÜ NEVRESİM TAKIMINA BASTIRDI

Eğlenceli halleri ve neşeli tavrıyla tanınan Berfu Yenenler kendi yüzünü nevresim takımına bastırdı. Bunu gören hayranları ise 'Şimdi Eser düşünsün', 'Sen Türkiye güzelisin ne yaptın abla?' şeklinde yorumlar yaptı.

BERFU YENENLER KENDİ YÜZÜNÜ NEVRESİM TAKIMINA BASTIRDI

Son dönemlerde eşi Eser Yenenler ve kendisiyle ilgili yaptığı komik paylaşımlarıyla sürekli gündeme gelen Berfu Yenenler bu paylaşımlarına yenisini ekledi.

Berfu Yenenler, kendi yüzünü bastırdığı nevresim takımını 'İlişkilerde birbirine alan tanımak çok önemli' diyerek paylaştı.

"ABLA SEN TÜRKİYE GÜZELİSİN NE YAPIYORSUN?

Berfu Yenenlerin paylaştığı fotoğraflara beğeni ve yorum yağdı! Yorumlardan bazıları; "Kendi yüzünü de nevresime bastırmazsın ama ya...", "Bayılıyorum size", "Ya siz harikasınız!", "Ne yaparsan yap çocuklar Eser'e benziyor, onun alanı daha geniş", "Abla sen Türkiye güzelisin ne yapıyorsun?,"Şimdi Eser düşünsün."

finalist birincilik için podyuma çıktığı Miss Turkey 2021 yarışması büyük heyecana sahne oldu. Törenin sunuculuğunu, oyuncu Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler yaptı.

Jüri koltuğunda Can Sandıkçıoğlu, Yıldırım Mayruk, Azra Akın, Arzum Onan, Aslıhan Koruyan Sabancı, Çağla Şıkel ve Farmasi Yönetim Kurulu Üyesi Emre Tuna vardı.

2015 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında dördüncü seçilen Berfu Yenenler ile eşi Eser Yenenler arasında geçen diyalog gündem oldu.

İlk canlı yayın deneyimine çıktığını belirten ve patavatsız biri olduğunu söyleyen Berfu Yenenler'in bu sözlerinin ardından Eser Yenenler, eşine, "Sen kendini bana bırak, rahat ol" ifadelerini kullandı.

Kuzey ve Mete adında iki oğlu olan Berfu Yenenler'in eşine verdiği cevap ise salonda önce derin bir sessizlik yarattı, daha sonra kahkaha tufanı kopardı.

Tescilli güzel Berfu Yenenler'in, "Eser, ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor" cevabı konukları ve ekran başındakileri güldürdü. Jüri üyelerinden Azra Akın da kahkahalara boğuldu.

Sosyal medyada çok eleştirilen Berfu Yenenler, “Televizyonda öpüşme görünce koşarak kanal değiştirmek zorunda olarak büyümedim ve burası özgür bir ülke. Eminim bu şakayı bir erkek yapsa bu kadar üzerinde durulmazdı. Kadın olarak bu şakayı yaptığım için hiç rahatsızlık hissetmiyorum” dedi.

Berfu Yenenler’in açıklamasından sonra Eser Yenenler de Instagram hesabının hikaye bölümünden bir paylaşımda bulunarak, eşine destek çıktı.

Törenin ardından eşi ile sahnede çekilen pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Berfu Yenenler, paylaşımına; "Ah kocam… Seninle el ele böyle sahnede olmak! Ellerimiz hiç ayrılmasın, çok seviyorum çok… Ne diyeyim iyi ki biziz ne güzeliz" notunu düştü.

İKİ ÇOCUKLARI VAR

Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019'da evlenmiş ve ilk çocukları Kuzey'i de dört ay sonra kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de Mart 2021'de dünyaya gelmişti.

Son Güncelleme: 15.09.2021 18:50:48
ETİKETLERberfu yenenler  eser yenenler