UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEYMEN CLUB YİNE FARK YARATTI!

Beymen Club 2021 Sonbahar Kış Kampanyası’nın tanıtımı, markanın yol arkadaşları Büşra Develi ve Birkan Sokullu’nun katılımı ile dün Cecconi’s İstanbul’da gerçekleştirildi.

BEYMEN CLUB YİNE FARK YARATTI!

Beymen Club, DNA’sındaki keşfetme ruhundan hareketle, bu sonbahar yollarda… “Şimdi Nereye?” sloganı ile modaseverleri yeni sezonda yepyeni keşiflere davet eden markaya bu yolculukta, iki ünlü isim eşlik ediyor: Büşra Develi ve Birkan Sokullu...

Jennifer Lopez ve Ewan McGregor gibi dünya yıldızlarıyla çalışan ünlü fotoğraf duosu Hunter & Gatti’nin yönetttiği kampanyada, iki ünlü isim Beymen Club’ın genç, özgür, dinamik ve cesur tasarımlarıyla birbirinden farklı karakterlere bürünüyor. 

Beymen Club 2021 Sonbahar Kış Kampanyası’nda yer almaktan büyük heyecan duyduğunu söyleyen Birkan Sokullu, “Çok eğlendiğimiz, büyük keyif aldığımız bir çekim oldu. Hayatın her anında her an yeni şeyler keşfetmeyi seviyorum. Bu nedenle Beymen Club’ın keşif dolu dünyasının bir parçası olmaktan mutluluk duydum” dedi. Büşra Develi ise iş birliği ile ilgili açıklamasında “Beymen Club, zamansız, doğa dostu ve sürdürülebilir koleksiyonları ile beğendiğim markaların başında geliyor. Çekimlerin pozitif enerjisinin izleyen herkesi saracağını ve çok beğeneceklerini düşünüyorum” dedi.

Her sezon modaseverleri yepyeni keşiflere davet ettiklerini söyleyen Beymen Grup Marka Pazarlama ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Mirella Kaspi kampanya ile ilgili olarak şunları söyledi: “Yaşam tarzları ve giyim kodları değişse de, Beymen Club için değişmeyen şey ‘doğadan aldığımız ilham. Bir diğer tutkumuz ise ‘keşfetmek’. Keşfetmeyi ve yolda olmayı seviyoruz. Pusulamızın her daim yeniliği gösterdiği bu yolculukların sonu yok. Her yeni keşif, bizi bir sonrakine taşıyor. 2021 Sonbahar Kış’ında da sınırlarımızı keşfetmek, bilinmeyene yelken açmak için çıktığımız yolda keyifli bir kampanyaya imza attık. Bu sezon bize eşlik eden, en az Beymen Club kadar kaşif ruhlu yol arkadaşlarımız Büşra Develi ve Birkan Sokullu ise enerjileriyle, fark yaratan tarzları ve yeniliğe açık tavırlarıyla kampanyamızın ruhunu birebir yansıtıyor. Beymen Club’ın iki değişmez unsuru ‘merak’ ve ‘hareket’ oldukça yeni hikayelerimizin sonu gelmez. Yol uzun, keşfetmek güzel.”

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... 

Son Güncelleme: 15.09.2021 11:42:37