UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEMİH TAŞYÜREK’İN KARİYER YOLCULUĞU

Sosyal medya hesaplarından yayınladığı videolar ile takipçi ve hayran kitlesini sürekli artıran ünlü fenomen aynı zamanda şarkılarında da sosyal mesajlara yer vermeyi ihmal etmiyor.

SEMİH TAŞYÜREK’İN KARİYER YOLCULUĞU

SOSYAL MEDYA ONU ÇEKTİĞİ EĞLENCELİ VİDEOLAR İLE TANIDI.

Kimi zaman kışkırtıcı videolar çekti kimi zaman güldürdü. Gelişen teknolojinin ve dijital dünyanın herkese şöhret olma şansı tanıdığı günümüzde şansını denedi. Daha çok eğlenceli ve komik videolar çekerken amatör olarak da rap/hip hop tarzında müzikler yapmaya başladı.

Bu güne değin gerek amatör gerekse profesyonel çekim klipleri ile dinleyicisinin karşısına çıkan Semih Taşyürek, ilk kez 2014 yılında ‘İhanetle Süslediğin Aşk’ şarkısını amatör olarak yayınladı. Sosyal medyada yer aldığı ilk yıllarda yayınladığı bu klip beklediği ilgiyi görmese de bu Taşyürek’i yolundan alıkoymadı. O artık hayatta başkalarının romanını okuyan bir insan değil kendi romanını yazan bir insan olarak, başarısızlıklarından çok daha büyük dersler çıkararak, kendinden emin adımlar ile yoluna devam etti.

Zelzele ile düet olarak seslendirdikleri ama umduklarını bulamadıkları” İhanetle Süslediğin Aşk” şarkısının ardından yine çeşitli düet seslendirmelerde bulundu.

2018 yılında İbrahim İstemihan ile gerçekleştirdikleri, “Dünyanın Bizimle Derdi Ne?” Düetinin ardından 2019 yılında Decrat ile “Umudum Yıkılmaz” şarkısını düet olarak seslendirdiler. “Umudum Yıkılmaz” şarkısında kendi yaşantısından kesitler dile getiren Semih Taşyürek, genel olarak ise şarkılarında çocuk istismarından, adaletsizliğe pek çok sosyal konuyu dile getirdi.

Her ne kadar bugün kliplerini profesyonel olarak çekse de içindeki amatör ruhu öldürmeyen Taşyürek, şarkılarında hala yüreklere dokunabilmeyi başarabiliyor. Sesini çok daha geniş halk kitlelerine duyurabilmek için hem sosyal medya platformlarının hem de müzik platformlarının tamamında yer alan Semih Taşyürek, ayrıca sosyal medya platformlarının tümünde mavi tıka sahip Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin tek fenomenidir.

 

 

Son Güncelleme: 14.09.2021 20:21:57
ETİKETLERSemih Taşyürek