UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA TURAN, BERKAY İLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU!

Arda Turan ile şarkıcı Berkay, bir mekanda tartışmaya başlamış, ardından birbirlerine girmişlerdi. Arda Turan, Berkay'a kafa atmıştı. Olay orada da kalmamış, hastanede de devam etmişti. Arda Turan silahıyla hastaneye gitmişti. Mahkemelik olan taraflar hakim karşısına çıkmıştı. Kavga nedeni ise, Arda Turan’ın Berkay’ın eşini taciz ettiği iddiasıyla Turan, yıllar sonra konuyla ilgili her şeyi anlattı ve içini döktü.

ARDA TURAN, BERKAY İLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU!

"YÜZDE YÜZ HAKSIZIM"

Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan, popçu Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin ile 2018’de davalık olmuştu.

O dönem yaşananları Exxen’de yayınlanan belgeselinde açıklayan Turan “Şiddet, hastane ve silah olayında yüzde 100 haksızım. Tek bir olayda çok haklıyım, ben kimseyi taciz etmedim” dedi.

“Söylediğim iddia edilen, başka kimse tarafından görülmeyen, duyulmayan, cümlenin de tam karşılığı belli olmayan, bir hanımefendi tarafından söylenen bir konu” diye konuştu.

‘ŞIDDET UYGULADIM’

Arda Turan sözlerine şöyle devam etti:

Olayın olduğu gece sabah 05.00’te 8 aylık hamile eşime mesaj attılar. Kalkıp ben öyle hastaneye gittim.

"Ben geçmişte yaşanan olaylara istinaden zaten sevmediğim birine maalesef şiddet uyguladım. Arda ailesini reklam konusu yapmaz. Benim eşime kimse sabah 05.00’te mesaj atamaz."

NE OLMUŞTU?

Ekim 2018’de yaşanan olayda popçu Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, Gizli Kalsın’da eğlenirken Arda Turan’ın gelip kendisine “Çok güzel kızsın. Bekar olsan seni kaçırmazdım” dediğini iddia etmişti.

Arkasından Berkay ile Arda Turan kavga etmişti. Turan burnu kırılan Berkay’ın peşinden hastaneye gitmiş, odasına girmiş, kazara da olsa silahı patlamıştı.

Açılan davada Arda Turan cinsel taciz suçundan beraat etmiş, diğer suçlardan 2 yıl 8 ay almış ama cezası ertelenmişti.

Geçen nisanda beraat kararı iptal edilmiş dava yeniden başlamıştı.

Son Güncelleme: 13.09.2021 09:39:08
ETİKETLERarda turan  berkay