UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın Doğu Karadeniz kıyıları, Osmaniye, Artvin ve Ardahan çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ  SAĞANAK YAĞIŞ!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, yarın ülkenin kuzey ve iç kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı ve yer yer çok bulutlu geçmesi tahmin ediliyor.

Doğu Karadeniz kıyıları, Osmaniye, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi, Kahramanmaraş'ın batı, Hatay'ın kıyılarında sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

PROF. DR. ŞEN: GÜNEYDE 3-4 DERECELİK SICAKLIK DÜŞÜŞLERİ OLACAK

Yağmur İstanbul'u terk etti, bugün için Batı Karadeniz'de bir yağış var. Osmaniye'de ve Adana'da yerel yağışlar var. Yarın da böyle, Doğu Karadeniz'de bölgesinde önümüzdeki 5 gün yağış var dersek, yarın ülke genelinde Karadeniz dışında yağış beklenmiyor.

Pazartesi akşamı bir yağış kütlesi geliyor. Ege'nin bütün bölgelerinde görülecek, salı devam edecek, çarşamba Akdeniz ve İç Anadolu'yu da etkisi altına alacak.

Kuzey bölgelerde sıcaklıklarda pek değişiklik yok, güneyde 3-4 derecelik bir sıcaklık düşüşleri meydana gelecek.

Pazar pazartesi günü sel tehlikesi yok ama pazartesi akşamı gece saatinde gelecek salı günü etkili olacak batı bölgelerimizdeki yağışlara bakmamız lazım. Marmara'nın doğusu, güneyi ve Batı Karadeniz'in tamamında etkili olacak.

Son Güncelleme: 11.09.2021 14:25:42
ETİKETLERmeteoroloji