UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SARIYER’DE SET ÇALIŞANI KÖPEĞİ EZDİ!

Sarıyer Zekariyaköy’de bir yapım şirketinin çalışanı otomobilini park ederken yatmakta olan bir köpeği ezdi. Ezilen köpek otomobilin altından kurtulduktan sonra kaçarken olay anı güvenlik kamarasına saniye saniye yansıdı. Olayın duyulması üzerine yapım şirketi çalışanını işten kovdu.

SARIYER’DE SET ÇALIŞANI  KÖPEĞİ EZDİ!

Olay, 9 Eylül Perşembe Günü 16.00 sıralarında Sarıyer Zekariyaköy'de yaşandı. Bir yapım şirketinin setinde çalışan erkek bir kişi, otomobilini park etmek istediği sırada yerde yatmakta olan bir köpeği ezdi. Köpeği altına alan sürücü bir süre köpeği altında sürükledikten sonra durdu. Otomobil altından kurtulan köpek olay yerinden kaçtı. Yaşanan feci olay sonrasında hayvanseverler tarafından bulunan köpek tedavi altına alındı. Olayın duyulmasının ardından yapım şirketi köpeği ezen çalışanını işten çıkarttı.

YAPIM ŞİRKETİ AÇIKLAMA YAPTI

Köpeği ezen yapım şirketi de olayla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Zekeriyaköy Mahallesi'nde yaşanan üzücü kazadan haberimiz olduğu andan itibaren, gerekli müdahale ve işlemler başlatılmıştır. Mahallenin köpeği Nero semt sakinlerinin desteği ile bulunmuş, şirketimiz yetkilileri ve mahalle sakinleri kontrolünde hemen tedavi altına alınmıştır. Yapılan tahlil ve tetkikler sonucunda Nero'nun hayati tehlike taşımadığı, kırık organ hasarı, iç kanaması olmadığı görülmüş ve yürüyerek veterinerden taburcu edilmiştir" denildi.

KÖPEĞİ EZEN ÇALIŞAN İŞTEN KOVULDU

Açıklamanın devamında, "Her ne kadar yaşanan olay nedeniyle üzgün olsak da Nero'nun sağlıklı olması en büyük tesellimiz ve mutluluğumuz olmuştur. Bundan sonra da Nero ve arkadaşlarının daha iyi şartlarda yaşaması ve bakımı için gerekli yardımı ve takibi sağlayacağız. Kazaya sebep olan prodüksiyon çalışanı ile şirketimizin ilişiği kesilmiştir. Dünyamızı paylaştığımız tüm canlılar bizim için aynı değer ve önemi taşımaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 11.09.2021 08:50:04
ETİKETLERsarıyer  köpek  set çalışanı