UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEGHAN MARKLE HAKKINDA ŞAŞIRTAN İDDİA!

İngiliz kraliyet ailesine gelin gideceği kesinleşince mesleğine veda eden Meghan Markle'ın Hollywood'a "sıkı bir geri dönüş" yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

MEGHAN MARKLE  HAKKINDA  ŞAŞIRTAN İDDİA!

ABD ve İngiliz basınında yer alan çeşitli iddialara göre eşi Prens Harry ile birlikte İngiliz kraliyet ailesindeki görevlerini bırakıp ABD'ye taşınan Meghan Markle, tekrar Hollywood'a dönmeyi planlıyor. Fakat bu kez hedefi dizi oyunculuğu değil büyük projelere imza atmak.

ABD'de Santa Barbara'ya taşındıktan sonra bazı dijital yayın platformlarıyla toplamda 100 milyon sterlinlik anlaşmalar yapan 40 yaşındaki Meghan Markle ile 36 yaşındaki Prens Harry, iddiaya göre gözlerini daha yükseğe dikti.

Bu iddiayı ortaya atan kişi ise Prens Harry ile Meghan Markle hakkında, ortağı Carolyn Durand ile birlikte kaleme aldığı Finding Freedom adlı kitapla tanınan Omid Scoobie. Yazarın Meghan ve Harry ile dostluğu olduğu da biliniyor.

Hatta ileri sürelenlere göre Markle, Finding Freedom adlı kitapta yer alan bazı bilgileri el altında Scoobie'ye ulaştırdı. Durum böyle olunca Harry ile Meghan'ın Hollywood atağına kalkmaya hazırlandığı haberi de birçok kişiye inanılmaz gelmedi.

Fakat Omid Scoobie'ye göre Meghan Markle ve Prens Harry, kamera karşısına geçip oyunculuk yapmayacak. Ona göre çift, iddialı bir filmin yayın haklarını satın alabilir. Hatta yine onun ileri sürdüğüne göre bu konuda bir duyurunun da "eli kulağında."

Royally Obsessed'e konuşan Omid Scoobie, bugüne kadar çiftin adının bu tür projelerle anıldığını, bunların hiçbirinin hayata geçmeye hazır olmadığını fakat bu kez durumun farklı olduğunu da sözlerine ekledi. Scoobie, projenin bir sinema filmi de bir TV filmi de olabileceğini belirtti.

Scoobie'nin iddiaları böyle. Fakat ABD basınında yer alan başka bazı iddialara göre çift, kamera karşısına da geçebilir. Hatta oyunculuk geçmişi olan Meghan Markle için bu daha yüksek bir olasılık.

Her ne kadar oyunculukla ilgili bir deneyimi olmasa da Prens Harry de konumu gereği kamera karşısına geçmeye alışık. Çiftin bazı belgeseller hazırlamak üzere anlaşma yaptığı dijital yayın platformundan sızan "hedefleri çok yüksek" iddiaları da göz önüne alınırsa Meghan ile Harry kamera karşısına da geçebilir.

Meghan Markle, Prens Harry ile evlenmeden önce bir oyuncu olarak tanınıyordu. Bu alandaki şöhretini de Suits adlı diziye borçlu. Hatta ilişkilerinin ilk ortaya çıktığı dönemde, Harry'nin onu bu dizide izleyip beğendiği ve tanışmak istediği de iddia edilmişti.

Son Güncelleme: 10.09.2021 15:36:30
ETİKETLERmeghan markle  prens harry