UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“TAKSİCİ DE İŞİN İÇİNDE...”

Şişli'de bir çocuk annesi Şilan Topal, boşanma aşamasında olduğu eşi Mithat Topal tarafından babasının evinin önünden zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. Ailesi soluğu Müge Anlı'da aldı. Genç kadın kurtarılırken, yaşananları canlı yayında anlattı.

“TAKSİCİ DE  İŞİN  İÇİNDE...”

22 yaşındaki bir çocuk annesi Şilan Topal'ın, şiddet uyguladığı gerekçesiyle 7 yıl önce evlendiği Mithat Topal tarafından kaçırılması Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme geldi.

Taksi şoförü "Arabada üç kişilerdi. Arabaya bindiklerinde 'eyvah' dedim. Tipleri kötüydü. Beni ters yola soktular. Görüntülerde görünen sokakta durduk ve ben ne olduğunu anlamadım. Hanımefendiyi arabaya attılar. Kapı kapandıktan sonra bir süre yürümedim. Sağdaki kişi yürü dedi. Öyle hareket ettim. Arabada hiçbir şey olmadı. Kadına 'seni oğluna götüreceğim' dedi. Arabanın içerisinde kaçırıldığına inanmadım" dedi.

Topal, "Taksicinin de işin içinde olduğunu düşünüyorum. Bizi indirdikten sonra polisi arayabilirdi. Yanımızdaki diğer kişi taksiciyi tandığını söyledi" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 10.09.2021 11:29:05
ETİKETLERşilan topal  müge anlı