UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VİLDAN ATASEVER VE MEHMET ERDEM EVLENDİ

Vildan Atasever ile Mehmet Erdem evlendi! Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem ile oyuncu Vildan Atasever, İstanbul'da bir otelde gerçekleşen törenle dünyaevine girdi.

VİLDAN ATASEVER VE MEHMET ERDEM EVLENDİ

Mutluluğa 'evet' diyen ünlü çiftin nikah anından ilk görüntüleri ise sosyal medyaya düştü. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği görüntülerde güzel oyuncu Vildan Atasever'in gelinliği dikkat çekti. Öte yandan ünlü çifte tebrik mesajları yağdı. İşte Vildan Atasever ile Mehmet Erdem'in düğününden ilk görüntüler....

Mutluluğa 'evet' diyen ünlü çiftin nikah anından ilk görüntüleri ise sosyal medyaya düştü. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği görüntülerde güzel oyuncu Vildan Atasever'in gelinliği dikkat çekti..

Öte yandan ünlü çifte tebrik mesajları yağdı. Sosyal medya kullanıcılar, "Allah ayırmasın", "Çok yakışmışlar, Allah mutlu etsin" yorumlarında bulundu..

Nikaha saatler kala bir paylaşımda bulunan Vildan Atasever, gelin ayakkabısının altına bekar arkadaşlarının ismini yazdığı anları 'Kızlar ben hazırım, bekliyorum' notuyla paylaştı.

Vildan Atasever ile müzisyen Mehmet Erdem, bu akşam gerçekleşen düğün töreninin ardından ünlü isimlerin eşleri de merak konusu oldu..

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ





Son Güncelleme: 9.09.2021 21:28:32
ETİKETLERVildan Atasever  mehmet erdem  evlilik