UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYNUR AYDIN’DAN ŞOK İTİRAF! "ASLA EVLENMEYECEĞİM!"

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra sivri dili söylemleriyle de sık sık magazin gündemine gelen popçu Aynur Aydın, "Duygusuz bir kadın değilim" derken, evlilik ile ilgili açıklamasıyla şaşırttı.

AYNUR AYDIN’DAN ŞOK İTİRAF! "ASLA EVLENMEYECEĞİM!"

Önceki gün Etiler'de bir mekanda görüntülenen Aynur Aydın, yeni parçası 'Sor Gel' hakkında, "Çok güzel tepkiler alıyorum. Üç günde bir milyon dinlenmeyi geçtik. İnanılmaz mutluyum" dedi.

SOSYAL MEDYADAN EVLİLİK TEKLİFİ YAĞIYOR

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ünlü popçu, özel hayatı hakkında, "Sosyal medyadan çok fazla evlenme teklifi alıyorum" dedi.

35 yaşındaki güzel, "Duygusuz bir kadın değilim ama asla evlenmeyeceğimi düşünüyorum. Evlenme kararı alabilmem için çok farklı hissetmem lazım. Bakalım, yaşayıp göreceğiz" açıklamasını yaptı.

Kolej kıyafetini anımsatan tarzıyla dikkat çekn Aynur Aydın, “Malum okullar da yeni açıldı, içimden böyle giyinmek geldi" ifadelerini kullandı.

"SEVGİLİLERİMİ SAKLAMAYI BAŞARDIM"

Geçtiğimiz mayıs ayında Emel Yalçın'ın Milyon TV'de yayınlanan programına konuk olan şarkıcı, özel hayatıyla ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çekmişti.

Aydın, "16 yaşımdan beri her zaman erkeklerin ilgisini çeken bir kadınım. Bunu sadece güzelliğimle değil, sanırım zekamla da başarıyorum. 'Hiç sevgilin olmadı mı?' dersen, bence saklamayı iyi başardım" demişti.

"ENGELLEYEMEDİLER"

Şarkıcı, "Sürekli röportajlarında rakiplerinin yoluna taş koyduğundan, seni engellediklerinden bahsediyorsun. Neden?" sorusu üzerine, "Hala böyle düşünüyorum. Belki erteleyebildiler ama engelleyemediler" şeklinde konuşmuştu.

Aynur Aydın, sosyal medyadaki esprili yaklaşımıyla Z kuşağı ile arasında çok güçlü bir bağ kurduğunu, hatta onların kendisini ünlü yaptığını söyledi: Z kuşağı gerçek olan her şeye reaksiyon gösteriyor. Onları kandırmak kolay değil, zeka seviyorlar.

Son Güncelleme: 9.09.2021 10:14:04
ETİKETLERaynur aydın  evlilik