UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İZZET YILDIZHAN ÇOCUKLARINI OTELİNDE ÇALIŞTIRDI!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, çocuklarını otelinde işe soktu. “Hayatın zorluklarını görsünler” diyen İzzet Yıldızhan, iki oğlunu çamaşırhanede çalıştırdı.

İZZET YILDIZHAN ÇOCUKLARINI OTELİNDE ÇALIŞTIRDI!

Dokuz çocuk sahibi olan iş insanı ve sanatçı İzzet Yıldızhan'ın oğulları Mustafa, Ali Yuşa ve Veysel Efe'ye İzmir'deki otelinde görev verdiği ortaya çıktı. Yıldızhan'ın oğulları Mustafa ve Ali Yuşa çamaşırhanede çalışırken, Veysel Efe ise resepsiyonda görev alıyor. Çocukların yaz döneminde çalışması, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

Oğullarının her yaz çeşitli iş kollarında çalışarak, hayatın zorluğunu görmek istediğini ifade eden Yıldızhan, "Allah nasip ederse evlatlarıma güzel bir gelecek bırakacağım. Ben kendimi bildim bileli çalışan birisiyim. Evlatlarımın da hayatın zorluklarını ve ellerinde olan imkanların değerlerini bilmeleri için yaz aylarında hep yanıma alıp çalıştırırım" diye konuştu.

'ÖNCE EĞİTİM GELİR'

Okulların başlamasıyla çocukların işten ayrıldığını söyleyen Yıldızhan, "Eğitim her şeyden önce gelir" diyerek takdir topladı.

Son Güncelleme: 7.09.2021 09:53:41
ETİKETLERizzet yıldızhan  otel  çocuk