UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAĞMUR SARNIÇ BOŞANMANIN ARDINDAN HAKİMİ SUÇLADI!

Futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık’la uzun zamandır süren olaylı boşanma davası karara bağlandı. İstanbul 10. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Emre Aşık avukatları Levent Öcal ve Funda Sadıkahmet Alp ile katıldı.

YAĞMUR SARNIÇ BOŞANMANIN ARDINDAN HAKİMİ SUÇLADI!

Yağmur Aşık’ı ise avukatı Cumali Boran temsil etti. Emre Aşık’ın boşanma davasını kabul eden mahkeme, 8 yıldır evli olan çiftin boşanmalarına karar verdi ve 3 çocuğun velayetini babaya bıraktı. Yağmur Aşık ayda iki kez çocuklarıyla görüşebilecek.

YENİ BİR HAYATA BAŞLAYACAĞIM

Mahkeme ayrıca Yağmur Aşık’ın, Emre Aşık’a 35 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti. Emre Aşık da eski eşe 5 bin lira nafaka ödeyecek. Duruşma çıkışında Emre Aşık, “3 çocuğumla beraber yeni bir hayata başlayacağım. Nasip olursa futbola bir ara vermiştim bu olaylardan dolayı. Kariyerime kaldığım yerden tekrar devam edeceğim” dedi. m Özge EĞRİKAR

HAKİMİ SUÇLADI!

Yağmur Sarnıç, boşanma davası sonrası hakime sosyal medyada tehdit savurdu: "Daha bitmedi, işte yeni başlıyoruz. Hakime hanım sıra sende, şimdi yaptığın usulsüzlüklerin hesabını sana sorma zamanı. Bekle ve izle! Hak yemek nasıl oluyormuş; seni o koltuğundan indirdiğimde, yargılanmaya başladığında anlayacaksın!"

Son Güncelleme: 7.09.2021 08:51:26
ETİKETLERyağmur sarnıç  emre aşık