UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILDIZ TİLBE’YE AŞI ENGELİ! KONSERİ İPTAL EDİLDİ

Aşı karşıtı olan ve PCR testi olmayı reddeden Yıldız Tilbe’nin Kıbrıs Concore Luxury Resort’ta yapılması planlanan 18 Eylül konseri iptal edildi

YILDIZ TİLBE’YE AŞI ENGELİ! KONSERİ İPTAL EDİLDİ

Uçankuş Tv Muhabiri Okan İşçi’nin edindiği bilgilerine göre Yıldız Tilbe’nin Kıbrıs Concore Luxury Resort’ta yapılması planlanan 18 Eylül konseri iptal edildi.

Şarkıcı Yıldız Tilbe'nin yaptığı 'aşı karşıtı' açıklamalar, sosyal medyada tepki çekmişti. "Korumayan bir aşıyı niye olayım. Allah'ın dediği olur" şeklinde görüş beyan eden ünlü şarkıcıya aşı engeli geldi.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında aşılama çalışmaları devam ediyor. Aşılama hızı istenilen hıza ulaşamazken ve vaka sayıları istenilen seviyeye inemezken; aşı karşıtlığı da bu süreçte devam ediyor.

Son olarak aşıya karşı olduğu söyleyen isimlerden biri de ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe olmuştu. Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada aşı vurulmak istemediğini dile getirmiş, ünlü sanatçının sözleri, takipçilerinin tepkisini almıştı.

Tilbe, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Korumayan bir aşıyı niye olayım? Kanıtlanmamış, üretenlerin bile sorumluluğunu almadığı, bir şey olursa sorumlu değiliz dediği bir aşıyı niye vurulayım? 4 aşı korumuyorsa 44 aşı mı vurulacak? Ne oluyoruz?"

"ÖLÜRSEM ÖLÜRÜM, KALIRSAM YİNE ÖLECEĞİM BİR GÜN"

"Ölürsem ölürüm, kalırsam yine öleceğim bir gün. Sanki ölümsüzlük aşısını bulmuşlar gibi davranıyorlar… Müjdee, kimse kalmayacak hiç kimsecik herkes naşşşti."

Sergilediği aşı karşıtlığı tavırlarıyla gündem olan Yıldız Tilbe PCR testi olmayı reddetmişti bunun üzerine ünlü şarkıcının Kıbrıs Concore Luxury Resort’ta yapılması planlanan 18 Eylül konseri iptal edildi.

 

 

Son Güncelleme: 1.09.2021 23:07:54
ETİKETLERyıldız tilbe  aşı  konser  kıbrıs