UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖRENLER İNANAMADI! HER YERİ AYISIYLA GEZİYOR...

Rusya'da 24 yaşındaki bir kadının, arabayla seyahat ederken yan koltuğundaki yol arkadaşı tüm dünyayı hayrete düşürdü. Himalaya ayısının ise keyfi oldukça yerinde göründü.

GÖRENLER İNANAMADI! HER YERİ AYISIYLA GEZİYOR...

Bu ayı diğerlerine benzemiyor. İnsan arkadaşı tarafından bir Rus şehrinin etrafında sürülürken, iki yıl önce safari parkından kurtarılan ayı şık bir şekilde seyahat ediyor.

24 yaşındaki Veronika Dichka, bir Himalaya ayısı olan Toptyzhka'yı Sibirya'nın Novosibirsk şehri çevresinde ve ayının ağaçlara tırmanıp özgürce dolaşabileceği ormanlara ve tarlalara yaptığı gezilerde yanında götürüyor.

Dichka, araba sürerken yolcu koltuğunda oturan Toptyzhka ile seyahat ederken asla kafes kullanmadığını, bundan sonra da kullanmayı düşünmediğini ve buna karşı olduğunu söyledi.

24 yaşındaki kadın, "Toptyzhka arabada seyahat ederken oldukça sakin davranıyor ancak bazen emniyet kemerini çekerek oynamayı seviyor' diye konuştu.

'TAVIRLARI ÇOK OLUMLU'

"Ayının asıl ilgilendiği şey direksiyon simidi. Ayrıca burnuyla ışığı açıp kapayarak çok iyi vakit geçiriyordu" diyen Dichka, Toptyzkha'nın 'meraklı doğasından dolayı araba yolculuklarına karşı her zaman olumlu bir tavrı olduğunu' da sözlerine ekledi.

Ayının sahibi Maya Kirsanova, ayının yardıma ihtiyacı olduğunu ve Dichka'nın o zamandan beri neredeyse her gününü devasa canavarla geçirdiğini söyledi.

Dichka ayıyı 2019'da bir safari parkından kurtardı. "Sık sık ayılardan korkup korkmadığım sorulur, ama tam tersine Toptyzhka'nın yanında kendimi güvende hissediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 1.09.2021 16:38:23
ETİKETLERrusya  ayı  dichka