UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞKASININ HES KODUYLA YOLCULUĞA ÇIKTI

Aydın'ın Söke ilçesinde, Bodrum- İstanbul seferini yapan 34 DSU 096 plakalı yolcu otobüsüne, koronavirüs testi pozitif çıktığı için başkasına ait HES kodu ile bindiği belirlenen Mehmet Zeki Taşdemir (19), polis ekiplerince otobüsten indirilip, hastanede karantinaya alındı. Otobüsteki 33 yolcu ise temaslı oldukları gerekçesiyle evlerinde karantinaya alınmak üzere yolculuklarına devam etti

BAŞKASININ HES KODUYLA YOLCULUĞA ÇIKTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinden saat 10.30'da hareket eden 34 DSU 096 plakalı yolcu otobüsüne, koronavirüs testi pozitif olan bir yolcunun bindiği ihbarı yapıldı. Bunu üzerine polis, Söke Otogarı'nda önlem aldı. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri de otogarda hazır olarak bekletildi. Otobüs otogara girer, girmez durduruldu. Ekipler, yolculardan koronavirüs testi pozitif olan Mehmet Zeki Taşdemir'in başka bir kişinin ismiyle otobüse bindiğini tespit etti.

Taşdemir burada yapılan ilk kontrol sonrasında, filyasyon ekipleri tarafından Germencik Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, karantina altına alındı. Otobüste bulunun 33 yolcu ise pozitifli hastayla temaslı oldukları gerekçesiyle evlerinde karantinaya alınmak üzere otobüsle İstanbul'a gönderildi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 31.08.2021 21:09:37
ETİKETLERAydın  Söke  HES KOD