UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CENAZE AYRINTILARI BELLİ OLDU!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bir süredir tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayatını kaybeden tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu, Ortaoyuncular Tiyatro Topluluğu'nun kurucusu Ferhan Şensoy için taziye mesajı yayımladı. Kızı Derya Şensoy ise babasının cenaze ayrıntılarını açıkladı.

CENAZE AYRINTILARI  BELLİ OLDU!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Tiyatro ve sinema dünyamız büyük bir çınarını kaybetti. Ferhan Şensoy'un vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kederli ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Öte yandan, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca da usta sanatçı için "Ortaoyuncular Tiyatrosu'nun kurucusu, oyuncu ve yazar Ferhan Şensoy'un vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Kederli ailesine sabır, sevenlerine başsağlığı diliyoruz" mesajı paylaşıldı.

CENAZE AYRINTILARI

Kızı Derya Şensoy ise babasının cenaze ayrıntılarını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Şensoy 2 Eylül Perşembe günü son yolculuğuna uğurlanacak. Usta sanatçı için önce Ses Tiyatrosu'nda tören düzenlenecek ardından Teşvikiye Camii'nde cenaze namazı kılınacak.

Son Güncelleme: 31.08.2021 13:56:52
ETİKETLERmehmet nuri ersoy  ferhan şensoy