UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“AVCI İLK KEHANET” İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Sezonun en iddialı yerli sinema filmi “Avcı İlk Kehanet” için geri sayım başladı.

“AVCI İLK KEHANET” İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Yerli sinemanın masalsı-fantastik aksiyon türündeki ilk filmi olma iddiasındaki Avcı İlk Kehanet, ONN Medya Türkiye ve CGV Mars ortaklığı ile 1 Ekim’de tüm Türkiye’de vizyona giriyor.

Başrollerini “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin şehzadesi Gürbey İleri, “Arka Sıradakiler”in unutulmaz ismi Bülent Çetinaslan ve Ferzan Hekimoğlu’nun paylaştığı filmin sürpriz ismi ise Survivor’ın çifte şampiyonu Turabi Çamkıran ya da nam-ı diğer Turbo Turabi. Acun Ilıcalı’nın da film için sosyal medyadan destek verdiği Turbo, sürpriz bir masalsı karakter ile karşımıza çıkacak.

Avcı Phaldor (Gürbey İleri) ile arkeoloji öğrencisi Melis’in (Ferzan Hekimoğlu) kıyametin kapılarının açılmasını ve kehanetin gerçekleşmesini önlemek için dünya dışı varlıklarla verdikleri mücadelenin konu edildiği filmde sosyal medya fenomenleri ile Levent Sülün, Vahdet Çakar ve Aylin Eren gibi TV izleyicisinin sevdiği isimler de yer alıyor.

Filmin vizyon tarihinden 1 hafta önce “Avcı İstanbul Kehaneti” adını verdikleri bilgisayar oyunu da piyasaya çıkıyor. Bir ONN Medya şirketi olan ONN Games tarafından geliştirilen ve demosu büyük ilgi gören oyunun yurt dışı lansmanı için yabancı yatırımcılarla da görüşülüyor.

Son dönemin parlayan genç yönetmenlerinden Onur Aldoğan’ın yazıp yönettiği filmin yaratıcı yapımcı koltuğunda ünlü televizyon eleştirmeni ve yazar Oya Doğan oturuyor. Filmin yapımcısı ise Paramparça, Kördüğüm gibi unutulmaz dizilerin yapımcısı H. Hakan Eren. ONN Medya’nın sinema sektörüne yaptığı hızlı girişin sinemaların açılmasıyla ivme kazanacağı belirtiliyor.

Son Güncelleme: 31.08.2021 12:01:04
ETİKETLERavcı ilk kehanet