UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU SOYULDU!

Tom Cruise'un başrolünü oynadığı ve çekimleri İngiltere'de devam eden Görevimiz Tehlike 7 (Mission Impobbisle 7) filminin setindeki ve kamera arkasındaki aksilikler bitmek bilmiyor. Bunlara şimdi de bir hırsızlık olayı eklendi.

ÜNLÜ OYUNCU SOYULDU!

İddialara göre Tom Cruise'un korumasının kullandığı ünlü bir markaya ait otomobil, Birmingham'da hırsızlar tarafından çalındı. Cruise'un konakladığı otelin dışında park halindeyken hırsızların hedefi haline gelen otomobilde ünlü oyuncunun bavulları da bulunuyordu. Araba ile birlikte çalınan eşyaların değerinin binlerce sterlin olduğu ileri sürülüyor. Çalınan otomobilde elektronik gereçler olduğu da iddialar arasında.

ÖFKEDEN KÜPLERE BİNDİ

Tom Cruise'un korumasının kullandığı ve bin sterlin değerinde olduğu belirtilen aracı soyan hırsızlar iddialara göre aracın kontak anahtarından gelen sinyali bir tarayıcı kullanarak kopyaladılar ve bu şekilde de aracı çaldılar. Tom Cruise'un hırsızlık olayını öğrendikten sonra çok sinirlendiği de öne sürülenler arasında.

POLİS MERKEZİNE YÜRÜME MESAFESİNDE

Kent'te konaklayan Tom Cruise, Birmingham'a helikopterle geliyor, orada ulaşım için de çalınan otomobili kullanıyordu. Bu yüzden otomobilin bagajında aktöre ait eşyalar da bulunuyordu. Otomobilin çalındığı noktanın, West Midlands Polis Merkezi'nden yürüme mesafesiyle sadece birkaç dakika uzaklıkta olduğu da gelen bilgiler arasında.

Son Güncelleme: 27.08.2021 14:11:37
ETİKETLERtom cruise