UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MELİSA DÖNGEL BU KEZ DE HAVADA KRİZ ÇIKARDI!

Rol aldığı dizilerdeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncu Melisa Döngel, son dönemde özel hayatının yanı sıra kavga haberleriyle gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde gittiği bir kafede içeri alınmayınca ortalığı birbirine katan Melisa Döngel, bu kez havada kriz çıkardı.

MELİSA DÖNGEL BU KEZ DE HAVADA KRİZ ÇIKARDI!

Son dönemin parlayan yıldızlarından Melisa Döngel, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Sabah’ın haberine göre; aylar önce arkadaşlarıyla gittiği bir kafeye alınmadığı için, kavga eden ve çalışanlara, "Siz bittiniz, sizi bitireceğim" diyerek tehditler savuran Döngel, yine bir kavgayla gündeme geldi.

GÜRÜLTÜ TARTIŞMASI

İddiaya göre 21 yaşındaki Döngel, önceki gün İstanbul'dan Bodrum'a gitti. Uçağa yorgun binen oyuncu, iki küçük çocuğun gürültüsünden rahatsız oldu.

"Sessiz olun" diye çıkışan oyuncuya, çocukların annesinden tepki geldi. Bu tepkiyle iyice sinirlenen Melisa Döngel, yüksek sesle, "Çocuklarınıza sahip çıkın. Sizi dinlemek zorunda değiliz. Böyle rahat yolculuk yapacaksanız özel uçak tutun" diye bağırdı.

AKŞAM STRES ATTI

Uçaktaki diğer yolcuların da kendisine hak verdiği güzel oyuncu, zor sakinleşti.

Hosteslerin kavgaya karışan ailenin yerini değiştirmesiyle kavga bitti.

Olaylı bir şekilde Bodrum'a giden Melisa Döngel, akşam saatlerinde ise arkadaşlarıyla bir mekandaki partiye katılarak stres attı.

Melisa Döngel, daha önce de kavga haberleriyle gündeme gelmişti.

Son Güncelleme: 25.08.2021 13:47:13
ETİKETLERmelisa döngel