UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANDE VE KEREM AŞKINDA FLAŞ GELİŞME!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı adım adım evliliğe gidiyor. Yakışıklı oyuncunun babası Pamir Bürsin, Bodrum’da tanıştığı müstakbel gelini Erçel’i sosyal medyadan takibe aldı.

HANDE VE KEREM AŞKINDA FLAŞ  GELİŞME!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel bir yıl boyunca aşk iddialarını yalanladıktan sonra bu yaz Maldivler tatilinde ilan-ı aşk etmişti. Kimileri "Bu ilişki fazla sürmez" dese de ikilinin ilişkileri gün geçtikçe boyut değiştiriyor.

Takvim’in haberine göre; Geçtiğimiz hafta tatil için Bodrum'a giden Erçel'e Kerem Bürsin ve ailesi de eşlik etti. Önceki gün sevgilisinin ailesiyle yemekte buluşan Erçel, Bürsin'den sonra babasının da gönlünü kazandı. Baba Pamir Bürsin, oğlunun sevgilisi Hande Erçel'i sosyal medyadan takibe aldı... Daha önce Kerem Bürsin'in annesi Hande Erçel'i takibe almış, Erçel'in babası da Kerem Bürsin'i takibe almıştı. Bu hamleler "Evlilik yakın?" dedirtti! Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşarken de Bürsin Ailesi güzel oyuncuyla çok iyi anlaşıyordu.

GİTTİ SERENAY GELDİ HANDE

Bir zamanlar Serenay Sarıkaya ile pozlar veren baba Pamir Bürsin, şimdi yeni müstakbel gelini Hande Erçel'i takibe başladı.

Son Güncelleme: 25.08.2021 09:58:21
ETİKETLERhande erçel  kerem bürsin