UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI KOMŞUSU TARAFINDAN DARBEDİLDİ!

Genç şarkıcı Begüm Polat, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşadı. Bomonti’de oturduğu sitenin etrafında bulunan ve mendil satan miniklere yardımlarda bulunan ünlü şarkıcı, önceki gün yine bir çocuğun yanındaydı. Bu sırada Begüm Polat’ın bir kadın komşusu yanlarına geldi ve önce sözlü olarak çocuğa sataştı ardından da tekme ve tokatlarla şarkıcıyı darp etti.

ÜNLÜ ŞARKICI KOMŞUSU TARAFINDAN DARBEDİLDİ!

Neşet Ertaş'ın 'Doyulur mu?' eserine yaptığı cover ile dikkatleri üzerine çeken Begüm Polat, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşadı. Bomonti'de bir sitede oturan Polat'ın, kadın komşusu tarafından saldırıya uğradığını öğrendim.

Daha önce oturduğu sitenin etrafında mendil satan bir çocuğa zaman zaman yardım eden Polat, yine o çocukla ilgilendiği sırada sitedeki kadın komşusu tarafından darp edildi.

Tekmeli tokatlı kavgada Polat'ın elinde ve dizinde yaralar oluştu. Ünlü şarkıcıyı yanındaki erkek arkadaşı ve güvenlik zor kurtardı. Yüzüne direkt saldırmaya çalışan ve yere düştüğünde bile tekme atmaya çalışan komşusunu mahkemeye veren Polat, davayı kazanırsam tazminatı o çocuğun okul masrafları için harcayacağını söyledi.

'ŞOK YAŞADIM'

Ünlü şarkıcı, "Saldırıya uğrayınca büyük şok yaşadım, şaşkınlıktan hareket bile edemedim. Aslında beni gördüğünde selam veren biriydi, neden böyle bir şey yaptığını hiç anlayamadım. Kadına şiddetin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde kadının kadına yaptığı şiddet gerçekten büyük talihsizlik..." diyerek olayı anlattı telefonda...

Şiddet uygulayan komşu hem kadın, hem de Polat'ı sosyal medyadan takip edip gördüğünde selam veren birisi... Gerçekten şoktayım!

Çocuğun sattığı mendil markasına bir takıntısı yoksa şiddet uygulayan kadın ya Begüm Polat'ı kıskanıyor ya da psikolojik sorunları var. Çünkü böyle bir davranışın gerçekten izahı yok!

Son Güncelleme: 24.08.2021 09:37:40
ETİKETLERşarkıcı  darp