UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖKÇE VE EMİR AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI!

Gökçe Bahadır, müzisyen Emir Ersoy ile aşk yaşamaya başladı.

GÖKÇE VE EMİR AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI!

Bir süredir yalnız olan başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, gönlünü müzisyen Emir Ersoy'a kaptırdı. Ersoy'la bir şarkı projesi için bir araya gelen Bahadır, arkadaşlığını aşka dönüştürdü.

Yunan işletmeci Yiannis Magnos ile ilişkisini noktaladıktan sonra adı eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile aşk dedikodularına karışan Gökçe Bahadır, kalbini aşka yeniden açtı.

Gökçe Bahadır dün gece Etilerde görüntülendi. İlişki hakkındaki sorulara “Evet doğru yeni başlayan bir ilişkimiz var tanışma aşaması diyebiliriz!” şeklinde konuştu. Klip çekiminde tanıştıklarını ve yakınlaşma olduğunu belirten ünlü şarkıcı “ilişkinin ne kadar uzun olduğunun farkında bile değilim” dedi.

EMİR AKSOY'LA SAHNEYE ÇIKMIŞTI

8 Temmuz'da Emir Ersoy ile sahneye çıkan Gökçe Bahadır o anları Instagram hesabından paylaşarak şunları yazmıştı: "Güzel insanlarla birlikte olunca yaptığım iş böyle karelerle bitiyor işte. Hiç sevmem şarkı söylemeyi bilirsiniz. Uzun zaman sonra yan yana şarkı söylemek sahnede olmak nasıl iyi geldi. Herkese teşekkür ederim. Başta Emir Ersoy ve tabii ki tüm ekip."

"AŞK İNSANI SARSAR

"Gökçe Bahadır, daha önce yaptığı açıklamada aşka bakışı için "Aşk insanı sarsar. Zaten sarsıntı yoksa, aşk değildir o. Kalbimi kolay kolay açmam. Sevgilimin kendine has bir erkek olması, ayaklarının yere sağlam basması benim için önemli" demişti.

Son Güncelleme: 21.08.2021 08:52:46
ETİKETLERGökçe Bahadır  Emir Ersoy