UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PENÇE-ŞİMŞEK OPERASYONUNDAN ACI HABER!

Irak'ın kuzeyine düzenlenen Pençe-Şimşek operasyonunda üs bölgesine PKK'lı teröristlerce yapılan havan saldırısında bir askerimiz şehit oldu. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlere verilen karşılıkta 3 terörist etkisiz hale getirildi.

PENÇE-ŞİMŞEK OPERASYONUNDAN ACI HABER!

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Şimşek operasyonundan acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı, PKK'lı teröristlerce yapılan havan saldırısı sonucu kahraman Mehmetçiğimizin şehit düştüğünü açıkladı. Saldırıya anında karşılık verilmeye başlanması sonucunda da 3 teröristin etkisiz hale getirildiği aktarıldı.

"KALDIRILDIĞI HASTANEDE ŞEHİT DÜŞTÜ"

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde: "Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde bulunan bir üs bölgemize PKK'lı teröristlerce yapılan havan saldırısında bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

"BÖLGEDE OPERASYONLAR SÜRÜYOR"

Kahraman silah arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabır dileriz. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlere derhâl karşılık verilmiş, ilk belirlemelere göre 3 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bölgede operasyonlarımız sürmektedir."

Son Güncelleme: 13.08.2021 00:08:52
ETİKETLERMSB  pençe operasyonu  şehit