UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BABASINI 36 YIL SONRA SOSYAL MEDYADAN BULDU!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki Osman Zerey, en son 36 yıl önce İtalyan polisi tarafından sınır dışı edilmeden önce gördüğü oğluna kavuşmanın sevincini yaşadı. Baba-oğul hasretine ilişkin ayrıntıları A Haber muhabiri Mahmut Erdoğan, Osman Zerey’e sordu.

BABASINI 36 YIL SONRA SOSYAL MEDYADAN BULDU!

İtalya'dan Türkiye'ye uzanan baba-oğul hasreti mutlu son ile bitti

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki Osman Zerey, en son 36 yıl önce İtalyan polisi tarafından sınır dışı edilmeden önce gördüğü oğluna kavuşmanın sevincini yaşadı.

İtalya'nın Milano kentine 1979 yılında çalışmak için giden Ordulu Osman Zerey, 4 yıl kaldığı şehirde İtalyan bir kadınla tanıştı. Bir erkek çocuk sahibi olan çiftin birlikteliği, Osman Zerey'in İtalyan polisi tarafından sınır dışı edilmesi ile son buldu.

Oğlunu ve eşini geride bırakmak zorunda kalan Zerey, annesi tarafından kendisinden gizlenen çocuğu ile iletişime geçmek istese de İtalyan eşi buna karşı çıktı. Oğlunu en son 1985 yılında gören Zerey'in yıllar içerisindeki tüm çabaları boşa çıktı.

BABASININ İSMİNİ ÖĞRENDİ, SOSYAL MEDYADAN ARADI

Annesi vefat ettikten sonra babasını aramaya başlayan Salvatore Napoli, fotoğraf albümü içerisinde babasının ismini buldu. Araştırmalarına devam eden Napoli, sosyal medya üzerinden babasının ismi olan herkesi arkadaş olarak ekledi. Sonrasında kardeşi ile sosyal medyadan konuşarak babasına ulaşan Napoli, hemen uçak biletini alarak Türkiye'ye geldi.

36 YILLIK HASRET MUTLU SON İLE BİTTİ

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Yusuflu Mahallesi'nde oğlunu bekleyen Baba Osman Zerey'in evinde ise adeta bayram havası yaşandı. Oğlunu tüm eş dost ve akrabaları ile karşılayan Zerey oğluna uzun uzun sarılarak hasret gözyaşları döktü.

'36 YIL DEVAMLI AĞLADIM'

Zerey başından geçenleri şu ifadelerle anlattı:

'1973'da İtalya'ya gittim. Orada bir hanımla tanışıp evlendik. Oğlumuz 2 yaşını doldurunca bazı şeylerden dolayı polisler tarafından sınıf dışı edildim. Bir daha kendisine ulaşamadım. 36 yıl devamlı ağladım. Bir türlü kendisine ulaşamadım. Allah şükür 2 ay önce oğlum beni internet aracılığıyla buldu. Biraz konuştuk. Annesini sorduğumda vefat ettiğini söylediğinde telefonu kapattım. Kendimi toplayamadım. Tekrar aradım, orada durumlarının iyi gitmediğini öğrendim. Kurbanlık hayvanım vardı onu sattım. Oğlumu buraya getirmek için ona gönderdim'

"NE MUTLU BANA Kİ 36 YIL SONRA OĞLUMLA BULUŞTUM"

Oğlunu aramaktan asla vazgeçmediğini belirten 65 yaşındaki baba Osman Zerey, yaşanan süreci anlattı. Zerey, "Ne mutlu bana ki 36 yıl sonra oğlumla buluştum. İnternet aracılığı ile beni buldu. Türkiye'ye geldiğim günden bu zamana kadar geçen sürede çok arasam da maalesef kendine ulaşamamıştım. Oğlumu bıraktığımda 2 yaşındaydı. Daha sonra ki zamanda oğlumu hiç görmedim. Annesi de benden hiç bahsetmemiş" dedi.

Salvatore Napoli, babasını nasıl bulduğunu anlattı. Napoli, babasının adını bir albümde adını gördükten sonra sosyal medyada araştırıp bulduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 10.08.2021 15:01:58
ETİKETLERbaba  evlat  sosyal medya  36 yıl