UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU FOTOĞRAFA YÜREK DAYANMAZ!

Türkiye orman yangınları nedeniyle zor günler yaşarken, yangınların etkili olduğu ilçelerimiz arasında yer alan Marmaris'in yangından önceki ve sonraki hali, görenlerin içini acıttı.

BU FOTOĞRAFA YÜREK DAYANMAZ!

Türkiye, günlerden bu yana devam eden orman yangınlarıyla boğuşuyor. İlk olarak Antalya'nın Manavgat ilçesinde etkisini gösteren orman yangınları, daha sonra diğer illerimizde etkili olmaya başladı. Özellikle Bodrum'da dün çıkan yangın ve Marmaris'te devam eden yangınlar nedeniyle büyük bir alan zarar gördü. Bodrum'da Aşağı Mazı ve Çökertme'ye kadar inen yangınları söndürme çalışmaları devam ederken, Marmaris Selimiye'deki yangına da helikopterle müdahale edildi.

ÖNCEKİ VE SONRAKİ HALİ 

Sosyal medyada Marmaris ile ilgili paylaşılan bir fotoğraf ise görenlerin içini acıttı. Fotoğrafta, Marmaris'in yangın çıkmadan önceki tarih olan 28 Temmuz ile bugünkü hali arasındaki değişim gözler önüne serildi. Yangından sonra Marmaris'teki ormanlık alanın ciddi oranda zarar gördüğü ve denizin de yeşil dengesinin bozulması nedeniyle manzarasının değiştiği görüldü.

Son Güncelleme: 1.08.2021 22:42:03
ETİKETLERmarmaris  muğla  yangın