UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

16 AY ARADAN SONRA İLK KONSER!

Seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile gönüllerde taht kuran güzel şarkıcı Tuğba Yurt, 16 ay aradan sonra ilk konserini İzmir Regas Luxury Otel'de verdi. Sesinin yanı sıra sahne kostümüyle de büyük beğeni toplayan Yurt, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Yılın en hit şarkısı olan 'Benim O'yu sevenlerinin ısrarı üzerine iki kez seslendiren güzel şarkıcı, ayakta alkışlandı.

16 AY ARADAN SONRA İLK KONSER!

“HARBİYE KONSERİM İÇİN SABIRSIZLANIYORUM!”

Sahne öncesi gazetecilerle bir araya gelerek kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Yurt, 'Neredeyse 1.5 yıl aradan sonra ilk konserim diyebilirim. Dinleyiciyle buluşmak için sabırsızlanıyorum.' dedi. Konser takviminin yoğun olduğunu da belirten Tuğba Yurt, 'Bu konserimle beraber startı vermiş oluyoruz. Yaz boyunca birçok konser vereceğim ama birisinin benim için önemi apayrı. Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde sahne almak her sanatçı için özeldir. Harbiye'de sahne almak için sabırsızlanıyorum.' dedi.

“HALEN BUNLARI KONUŞUYOR OLMAMIZ ÇOK ÜZÜCÜ!”

Son günlerin tartışılan konusu olan  Gülşen'in sahne kostümünün hatırlatılması  üzerine, ' Yıl olmuş 2021 bizlerin halen bunları konuşuyor olmamız çok üzücü. Herkes kendine yakıştığını inandığını giymeli.' dedi.

Son Güncelleme: 28.07.2021 16:33:54
ETİKETLERKonser  Harbiye  Tuğba Yurt