UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AKARYAKIT İSTASYONUNA ATILAN OYUNCAK EL BOMBASI KAOS YARATTI!

İzmir'de, yaşanan olayda kimliği tespit edilemeyen bir şüpheli elindeki el bombasını akaryakıt istasyonuna fırlattı. Panikleyen istasyon çalışanları durumu polis ekiplerine bildirdi. Polisin bölgede yaptığı incelemede el bombasının oyuncak olduğu anlaşıldı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

AKARYAKIT İSTASYONUNA ATILAN OYUNCAK EL BOMBASI KAOS YARATTI!

Saat 01.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi 6617 Sokak'ta bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda, kimliği tespit edilemeyen bir şüpheli, yanındaki el bombasını akaryakıt istasyonuna doğru fırlattı ve olay yerinden ayrıldı. Olayı fark eden istasyon çalışanları panikle durumu polise bildirdi.

OYUNCAK OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Bölgeye ulaşan ekipler, akaryakıt istasyonunu tahliye ederken, çevre güvenliği aldı. Bomba İmha Uzmanı ekipleri tarafından yapılan çalışmada, şüpheli tarafından atılan el bombasının oyuncak olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay anı ise akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntüde, şüphelinin akaryakıt istasyonunda bir süre bekledikten sonra elindeki oyuncak bombayı fırlattığı ve olay yerinden ayrıldığı görülüyor.

Son Güncelleme: 25.07.2021 11:23:24
ETİKETLERizmir  bomba