UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞEVKET SABANCI HAYATINI KAYBETTİ!

Sabancı Holding'in ikinci kuşak temsilcisi ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı hayatını kaybetti.

ŞEVKET SABANCI HAYATINI KAYBETTİ!

85 yaşındaki Sabancı, bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Şevket Sabancı'nın ölüm nedenine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Gelen son dakika haberine göre Şevket Sabancı hayatını kaybetti. Esas Holding kurucusu ve Sabancı Holding'in ikinci kuşak temsilcisi Şevket Sabancı'nın, hastanede bir süredir tedavi altında olduğu açıklandı. Şevket Sabancı'nın ölüm nedenine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. İşte, Şevket Sabancı'nın hayatı ve kariyeri...

GÜLER SABANCI'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, "Sabancı Ailesi'nin kıymetli büyüklerinden, holdingimizin kurucu kardeşlerinden, değerli amcam Şevket Sabancı'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Güler Sabancı, Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı'nın vefatına ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sabancı Ailesi'nin kıymetli büyüklerinden, Holdingimizin kurucu kardeşlerinden, değerli amcam Şevket Sabancı'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisini her zaman Türk sanayisine kazandırdıklarıyla, kültür ve eğitim alanındaki önemli çalışmalarıyla hatırlayacağız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun."

Son Güncelleme: 22.07.2021 18:11:43
ETİKETLERsabancı  esas holding  şevket sabancı  vefat