UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN: ALİŞAN’IN GÖNÜL RIZASINI ALDIM

Gelinim Mutfakta'nın kadrosuna katılan Demet Akalın, haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. Güzel şarkıcı Demet Akalın, yeni televizyon projesi Gelinim Mutfakta ile ilgili soruları yanıtladı.

DEMET AKALIN: ALİŞAN’IN GÖNÜL RIZASINI ALDIM

Güzel şarkıcı Demet Akalın, muhabirlerin, sunacağı program için imza atması ile ilgili sorularına “Bize imzalamadan 1 ay önce teklif gelmişti. Ben yorulduğum için televizyon ile ilgili bir şey yapmak istemiyordum. Eğer olursa da Alişan ile yapmak istiyordum” yanıtını verdi.

Program için yakın dostu Alişan’ın onayını aldığını belirten Akalın “O da çok zor bir süreçten geçiyor. Onun gönül rızasını almadan bir şeye başlamak istemiyordum. Onunla konuştum. Onun zaten iş güç görecek hali yok. İnşallah kardeşi bir an önce sağlığına kavuşur. Ama böyle bir şey gelince biraz direndim sonra kabul ettim. Onun müsaadesini alıp öyle imza attım” dedi.

Demet Akalın, muhabirlerin Alişan’ın abisi Selçuk Tektaş’ın son sağlık durumunu sormaları üzerine, “Stabil çok büyük bir gelişme yok. Bir an önce gelişme olsa keyfimiz yerine gelecek” dedi.

“İNŞALLAH BU SIKINTILI SÜREÇ GEÇECEK”

Demet Akalın, yakın dostu Alişan’ın zor bir süreçten geçtiğini belirtirken,  “Arkadaşım ve ailesi perişanlar. Ondan gelecek güzel haberleri bekliyoruz. Şu an Alişan moral olarak da biraz kötü. Çünkü biliyorsunuz ailesine çok düşkün. İnşallah bu sıkıntılı süreç geçecek” dedi.

 

Son Güncelleme: 19.07.2021 12:45:48
ETİKETLERdemet akalın  alişan  proje