UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜLBEN ERGEN'DEN GÜLŞEN'E DESTEK!

Gülben Ergen, Alaçatı'da dinleyicileriyle bir araya gelen ve transparan tercihi ile çok konuşulan meslektaşı Gülşen'e destek verdi. Ergen, "Sahne şov yeridir. Dünyanın tüm yıldızları, sesi, sahnesi, şarkıları kadar kostümleri ile de konuşulurlar. Gülşen'in cesur ve 'Herkese yakışması aşırı zor' olan kostümü, unutmayın ki sesinin ve bestelerinin önüne geçemez. Yürü be Gülşen!" dedi

GÜLBEN ERGEN'DEN GÜLŞEN'E DESTEK!

Ünlü şarkıcı Gülşen (45), uzun bir aranın ardından Çeşme'deki dinleyicileriyle bir araya geldi. Alaçatı'da sahneye çıkan Gülşen'e yakın dostu Edis de eşlik etti.

TRANSPARAN TERCİHİ ÇOK KONUŞULDU

Gülşen, şarkılarıyla sevenlerini eğlendirirken, kıyafet tercihiyle de geceye damga vurdu. Ünlü popçu, transparan pantolonun altına siyah iç çamaşırı giydi. Şarkıcı fotoğraflarını, "Çok özlemiş, çok özlenmişim." notuyla Instagram'dan paylaştı. Gülşen'in tarzı sosyal medyada da çok konuşuldu. Sanatçının kıyafetini abartılı bulanların yanı sıra beğenenler de vardı.

"CESUR KOSTÜMÜ SESİNİN ÖNÜNE GEÇEMEZ"

Şarkıcı Gülben Ergen de transparan tercihi ile çok konuşulan Gülşen'e destek verdi. Ergen, Twitter hesabından yayınladığı gönderide, "Sahne şov yeridir. Dünyanın tüm yıldızları, sesi, sahnesi, şarkıları kadar kostümleri ile de konuşulurlar. Gülşen'in cesur ve 'Herkese yakışması aşırı zor' olan kostümü, unutmayın ki sesinin ve bestelerinin önüne geçemez." ifadelerine yer verdi.

Ünlü sanatçı, sözlerini, "Yürü be Gülşen!" şeklinde noktaladı.

Son Güncelleme: 13.07.2021 09:20:02
ETİKETLERgülen ergen  gülşen  destek