UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TARIK EMİR TEKİN SEVGİLİSİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDU!

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsız'de yer alan Tarık Emir Tekin, sevgilisi Sofia ile Bodrum'da görüntülendi. Kendilerini serin sulara bırakan çiftten Tekin, Sofia'yı öpücüklere boğdu.

TARIK EMİR TEKİN SEVGİLİSİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDU!

Şevval Sam'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu 24 yaşındaki Tarık Emir Tekin, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Sofia ile birlikte soluğu Bodrum'da aldı. Sofia ile birlikte Bodrum Yalıkavak'daki bir plajda görüntülenen oyuncu, romantik anlar yaşadığı sevgilisini öpmeye doyamadı.

Birlikte güzel vakit geçiren ünlü çift, gazetecilerin kendilerini görüntülediğini fark ettiğinde ise istiflerini bozmadılar.

KEYİFLİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan geçtiğimiz ay da Bodrum'da objektiflere takılan Tarık Emir Tekin ve Sofia, yakın arkadaşlarıyla birlikte denizde voleybol oynamıştı. Suda sürekli birbirlerine sarılan çiftin, bir hayli keyifli olduğu görülmüştü.

'Sadakatsiz' dizisinde gösterdiği performansla övgüler alan oyuncu Tekin, "Benim için çok güzel sezon geçti. Kişisel olarak çok mutlu ve gururlu hissediyorum. Harika oyuncularla çalıştım. Herkes bana çok vizyon kattı. Çok güzel tepkiler ve çok güzel destekler alıyoruz" şeklinde konuşmuştu.

Sevgilisi Sofia ile yedi yıldır çok güzel bir ilişkilerinin olduğunu söyleyen Taro, "Sofia lise aşkım, yedi yıldır tanışıyoruz. Her şey çok güzel gidiyor" demişti.

Başarılı oyuncu, "Her şeyi dolu dolu yaşamak istiyorum. Evlilik tabii ki neden olmasın ama daha 24 yaşındayım" açıklamasıyla sözlerini noktalamıştı.

Son Güncelleme: 12.07.2021 10:43:40
ETİKETLERaşk  tarık emir tekin  sadakatsiz